Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koná se Charlieho pohřeb. Alan pronáší řeč, mezi smutečními hosty jsou v hojném počtu Charlieho bývalé přítelkyně. Rose seznámí shromáždění s tím, že ji Charlie v Paříži požádal o ruku, načež ho za dva dny nachytala ve sprše s jinou. Sice mu to odpustila, nicméně Charlie druhý den "náhodou" spadl v metru pod vlak. Vychází najevo, že Charlieho dům je zatížen třemi hypotékami, což Alan v žádném případě není schopen splácet, a tak dává dům do prodeje. Alan obdrží poštou urnu s Charlieho popelem. V poslední vůli si přál, aby popel snědla Pamela Anderson, což mu není schopen splnit, a tak bratrovy ostatky hodlá rozptýlit na pláži. Nakonec ho ale vyleká neznámý příchozí a on bratra rozsype v obýváku. Berta mu oznámí, že "ho uklízet nebude". Muž prosí o to, aby mohl zatelefonovat své ženě. Chtěl jí říct, že se právě pokusil spáchat sebevraždu ve vlnách oceánu, ale voda byla příliš studená. Představí se jako miliardář Walden Schmidt a nechá se pak Alanem pozvat do baru. Tam sbalí dvě kočky, odvede si je zpátky do domu a pomiluje se s nimi v Charlieho ložnici. Alan jako obvykle zůstane na ocet. Ráno se nahý setkává v kuchyni s Bertou, na kterou jeho výbava udělá značný dojem. Walden oznámí svůj úmysl dům koupit. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná sračka, pohřeb, kde se pokřikuje, matka nebožtíka prodává reality a všichni jsou vlastně v pohodě, že jima tam někdo umřel, to je fakt na palici. A nahraný smích tomu už jen dává korunu. Asi to spíš nemělo pokračovat, zřejmě se jen bude pár sérii ždímat seriálová značka, aby to hodilo co nejvíc dolárků. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Mezi zájemci o koupi domu je i manželský pár, který tvoří představitelé hlavních postav ze seriálu Dharma & Greg (od r. 1997). (Duoscop)
  • Tuto epizodu, ve které se poprvé objevil Ashton Kutcher (Walden Schmidt), sledovalo 28 miliónů diváků, čímž se stala nejsledovanější epizodou v historii seriálu. (SidneyP)

Reklama

Reklama