foto

Marin Hinkle

  • nar. 23.3.1966 (52 let)
    Dar es Salaam, Tanzanie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marin Elizabeth Hinkle se narodila roku 1965 v Tanzánii. Vyrůstala v Bostonu. Její první filmová zkušenost byla v roce 1994 ve filmu Angie. Zahrála si například v těchto tv seriálech: ZÁKON A POŘÁDEK, POHOTOVOST, BEZE STOPY, DR. HOUSE. Její nejslavnější seriálová role je však v komediálním seriálu DVA A PŮL CHLAPA, kde hraje postzavu jménem Judith Harperová. V tomto seriálu hraje matku Anguse T Jonse (Jaeka Harpera). Díky tomuto seriálu se objevila po boku Charlieho Sheena a dalších herců.

Jejé filmová kariéra je také obsáhlá. Zahrála si ve filmech jako CO SE VLASTNĚ STALO, JMENUJI SE SAM, ROSNIČKA, TAK SI PŘEDSTAV.

Od roku 1998 je provdána za Randalla Sommera, se kterým má jedno dítě.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
2016 License Plates
2014 Alex of Venice
Dakota's Summer
My Eleventh
2013 Butterflies of Bill Baker
Geography Club
Missing at 17 (TV film)
2012 Commencement
2009 Rosnička
Tak si představ
2008 Co se vlastně stalo
Karanténa
The Haunting of Molly Hartley
2007 Křižovatka osudu
Proti proudu
2006 Prodám šéfa zn. spěchá
Zbožňuju prachy!
2005 Fielderova volba (TV film)
Who's the Top?
2002 Temný stín nad L.A.
Year That Trembled, The
2001 Final
Jmenuji se Sam
Sam the Man
The Next Big Thing
Třetí světová válka (TV film)
2000 Frekvence
Killing Cinderella
1998 Chocolate for Breakfast
1996 Breathing Room
Ještě na to máme!
1994 Angie
Prostě úžasná

TV seriály

2019 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Someday... (S02E08)
Look, She Made a Hat (S02E07)
Let's Face the Music and Dance (S02E06)
další epizody (8)
Život beze slov (TV seriál)
F-A-- FASHION 4 A-- ALL (S03E13)
O-- OUR M-A-G-MAGEDDON (S03E12)
J-I-- JINGLE T-H-- THON (S03E08)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Clarity (S07E10)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Put That On Your Plate! (S01E07)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
další epizody (8)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
Dům s vlajkou (S06E10)
2016 Život beze slov (TV seriál)
B-O-N--BONFIRE (S01E03)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
P-I--PILOT (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
2015 Red Band Society (TV seriál)
Waiting for Superman (E13)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jasně, že je mrtvý (S12E15)
2014 Aféra (TV seriál)
7 (S01E07)
Madam Secretary (TV seriál)
Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Prachy na taxík a lahvička penicilinu (S11E15)
2013 Deception (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Velký drama. Někdo ukradl lžíci. (S10E19)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
It's a Miracle... (S02E04)
Daddy's Girl... (S01E02)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Podívejte, Al-Kaida (S09E24)
Prostrč mi brčko dírou (S09E23)
Proč opouštíme ženy (S09E22)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S05E12)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Frodo (S09E09)
Devět kouzelných prstů (S09E04)
Velké holky s jídlem neházejí (S09E03)
další epizody (5)
2010 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čokoňamky aneb umřelo mi štěně (S08E12)
Mrtvý od pasu dolů (S08E11)
Nesmrtelný pan Billy Joel (S08E05)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
2009 Private Practice (TV seriál)
Wait and See (S02E17)
Bratři a sestry (TV seriál)
Na miskách vah (S03E18)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nebyl by to tanec, ale kulečník (S07E10)
V zájmu toho kluka (S07E05)
Hmm, ryba. Mňam (S07E03)
další epizody (6)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
I Thought My Dad Was Dead, But It Turns Out He's Not (S02E14)
Patriot Tact (S02E10)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Lepší mašiny za prachy nekoupíš (S06E07)
Bylo to o nacistech (S06E06)
Už nejsem ten starý Charlie (S06E04)
další epizody (6)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Doody (S02E04)
Bratři a sestry (TV seriál)
Historie se opakuje (S02E03)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Skoro jako nekrofilie (S05E10)
Pomoz tatínkovi hledat nehet z prstu na noze (S05E06)
Pan Chůva (S05E05)
další epizody (8)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vánoční večírek (S04E11)
Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy (S04E07)
Živá a prokazatelně plodná žena (S04E05)
další epizody (11)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Něco slaného a zkrouceného (S03E10)
Odřená kolena a otisk zubů (S03E03)
Víkend v Bankoku se dvěmi olympijskými gymnastkami (S03E01)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Chcete vidět tetování (S02E11)
Frankenstein a nadržený kovboj (S02E08)
Jatka ve Fontaně (S02E07)
další epizody (15)
Pohotovost (TV seriál)
Sebeovládání (S10E14)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Šťastné díkůvzdání (S01E10)
Nepůjdu před ty puberťáky střízlivý (S01E08)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Losing You (S03E18)
Experience Is the Teacher (S03E17)
další epizody (9)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Tough Love (S03E09)
The Sex Show (S03E08)
další epizody (23)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Life Out of Balance (S02E08)
Learner's Permit (S02E07)
Food for Thought (S02E06)
další epizody (15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Stiff (S10E23)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
Where There's Smoke (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2009 A Light in the Darkness
Locked In: The Making of 'Quarantine'

TV pořady

2000 Big Brother (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace