Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Posádka vesmírnej lode, ktorú predstavuje snáď nejaká továreň, onanuje nad sústruhom, ktorý predstavuje palubný megapočítač. Tento film je samá demencia, ktorú točili samí dementi... od režiséra až po toho posledného, čo robil obložené chlebíčky. Nabudúce ak si chcú zarobiť, nech radšej dobrovoľne darujú orgány, ako keby sa mali podieľať na niečom podobnom! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že na rozdíl od děl Uwe Bolla se to dá dokoukat... od naprostého dna film zachraňuje především kamera (i když... zoom, zoom, zoom)... A hudbu dělal Michael Hoenig, skladatel soundtracku pro Baldur's gate. PS, před pár dny jsem viděl Draculu 2000... Upíří kápo z tohoto filmu mu suveréně ukradl titul nejméně charismatického představitele... To už i Leslie Nielsen z Drákulovin měl něco do sebe:-) ()

Reklama

Jayem odpad!

všechny recenze uživatele

Horší horor (ak sa toto dá nazvať hororom) som asi v živote nevidel. Stupidita sa prechádza vo filme od začiatku až do konca.Van Dien otrasnejší ako obyčajne (horšie ako Tarzan a stratené mesto),Eleniak ani nehovorím a Coolio nemám slov.Celý film v podstate pozostáva v prechádzaní sa po vesmírnej lodi a hľadanie "Draculu", ktorý tu vstal z piesku a to doslova a hryzie na požiadanie. A ten koniec je zo všetkého najlepší :),keď to našiju z raketou priamo do slnka po tom čo si to ide rozdať jeden černoch z robotom. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Občas si opravdu připadám jak dost drsná masochistka - samozřejmě jsem to zkoukla kvůli Udovi, ale byla jsem i trochu zvědavá, jak až moc strašnej tenhle film vlastně může bejt (já na tu svoji zvědavost jednou dojedu!). I když zas tak tragický to ještě nebylo - sice teď v paměti marně pátrám po nějakém horším mnou shlédnutém (zahraničním) filmu, ale snad bych nějaký našla...no, snad. Víc nelogičností jsem asi nikde jinde neviděla - jasně, šílená/ulítlá nelogičnost proč ne - ale tady je to samá naprosto idiotská nelogičnost vedle vypatlaný blbosti. Navíc herci jsou tu totálně mimo (snad až na 3 výjimky - vcelku solidní chytrolín na vozejku, vykulený chudák kapitán Udo a hlavně pro mě největší překvapení - Coolio - ten si to vyloženě užíval a já mu toho moc vytknout nemůžu). Učůrávala jsem smíchy při těch jejich neuvěřitelných kreacích - hromotluk s mozkem jepice po lobotomii, blondýna jak vystřižená z nějakýho blonďatýho vtipu a nekonečně nudní Van Dying Helsing s "Draculou"...ále co - sranda musí bejt! Za pro mě "zadostiučiňující" konec (tu nevtipnou zbytečnost po titulkách nepočítám - jako by nebyla!) je tak 1/8*, za Coolia 1/8*, Udo má 1/4*, ať nežeru - a celkově za optimistickou atmosféru (hehe) celého snímku (pár "hlášek" by se snad našlo: "What will we do with this leatherface?" nebo třeba "Who is God?" - to sice nemá bejt hláška, ale mě to pobavilo) spolu se strašnými hereckými výkony, které ve mně vyvolávaly téměř záchvaty smíchu, taktéž 1/8* - takže to nám dá 5/8*, což je naprostá blbost, takže pro srandu to zaokrouhlíme pěkně na zářivou jednu* ! ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

děsná hovadina, příšerně natočená, jakási televizní inscenace s trapáckýma hercema sprostě mluvícíma. Příběh vychází z klasického Draculy Brama Stokera: Dracula cestuje lodí (tady vesmírnou) pryč z Transylvánie (tady planeta v Karpatském souhvězdí), na lodi se probere a bojuje s Van Helsingem (Casper Van Dien). brrrrr ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama