Reklama

Reklama

The Chair

Krátkometrážní / Horor
USA, 2023, 22 min

Režie:

Curry Barker

Scénář:

Curry Barker

Hudba:

Curry Barker

Hrají:

David Alan Graf
(další profese)

Recenze (12)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podivné, intenzivní, děsivé, originální. Sakra zajímavý kraťas, takový napínák se jen tak nevidí. A filmařsky na velmi vysoké úrovni. Od tohohle režiséra si rozhodně pustím i další filmy, škoda jen, že na čsfd jsou uvedeny jen 2, zbytek na imdb;) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Úžasný krátkometrážní film ve kterém Curry Barker předvádí velký talent. Úplně v něm vidím Ariho Astera. Je to atmosférický, nepříjemný a tak trochu i psycho horor. Námět super a natočeno je to skvěle. Herecky mi to přišlo dost dobrý (především ta přítelkyně hlavní postavy to zahrála hodně dobře). Dát plný počet hvězd nějak nemůžu... ještě mi tam něco chybělo. Ale musím doporučit. Tohle se musí vidět, pokud máte rádi krátkometrážní horory. Někdy v těchto vodách člověk najde zajímavější a děsivější věci než u celovečerních filmů. 8/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ty vole. Nezvyknem sa pri hororoch príliš báť a mám čo to nasledované, ale bez hanby poviem, že som mal zimomriavky a pri dvoch jumpscareoch (ktoré vzácne nie sú zapríčinené iba jednoduchým zvýšením zvuku) som mal dosť. Atmosféra, herecké výkony, jednoduchý dej, práca s kamerou, prekvapivosť všetko tu funguje ako má. I keď je otázka ako by to fungovalo v celovecernej forme... Takto ale jasných 5* a dúfam, že sa v budúcnosti nejakého celoveceraku od režiséra Curryho Barkera dočkáme. 95% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nezvyknem vyhľadávať tieto krátkometrážne filmy, ale tento horor som musel skúsiť a palec hore. Skvelá atmosféra, herci zvládli na výbornú a z niektorých scénok pekne mrazí. Za mňa najlepšia v noci s kreslom, ako prešla z kriku/strachu do úsmevu a spánku, celkom to nahnalo husinu. Kľudne by som bral celovečerný film a dúfam, že podobne ako Lights Out dostane Curry šancu. Silné 4*. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Takovýdle hororový kraťasy sou úderný, nestačej začít nudit a když se sejde dobrej nápad s fajn provedením, je to lahoda. Já třeba vim o YouTube kanálu Crypt TV, kterej poslední dobou už moc aktivní není, ale v minulosti byl schopnej vyplodit pár právě takle povedenejch krátkometrážních horůrků, kerý maj dobrej nápad a díky stopáži nezačnou nudit. Občas je tadle scéna kvalitnější než to, co nám leze do kin. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No nevím co na tom všichni mají.... Docela trapárna... Nejde z toho strach a to je hlavní. Hlavní neherci to zabili.... Na Lights out nebo Don't peek to nemá ani náhodou... ()

Olivvaxaf 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nečekal… neskutečný talent!!! Nejvíc creepy short film i bez jumpscareu😂 no a kamera naprosto perfektní… ()

Reklama

Reklama