Reklama

Reklama

Confidential Informant

  • USA Informant
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom Moran (Dominic Purcell), policejní detektiv trpící rakovinou, uzavře dohodu s informátorem, že se nechá zabít při výkonu služby, aby jeho rodina mohla od policie získat vysoké finanční odškodnění pro případ jeho úmrtí. (mac000)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, napriek režisérovi Seagalovských odpadov, toto nebola katastrofa. Má to celkom zaujímavý príbeh o policajtoch z narkotík. Jednému z nich (Purcell) zostáva pár týždňov do konca života a tak sa snaží vymyslieť ako zaopatriť svoju rodinu, aj keď to nebude úplne podľa predpisov. Vyzerá to, že sa mu to podarilo, ale celé to prichádza prešetriť otravný polda z vnútorných záležitostí. A popritom sa tam neustále motá šéf oddelenia (Gibson), ktorý má stále takú charizmu, že aj keby čítal telefónny zoznam, tak to má šťavu. A tento zoznam, teda scenár nie je úplná katastrofa. Herci sa celkom snažia a predvedú solídne výkony. Po dlhšej dobe aj Stahl ako Purcellov parťák. Vyústenie príbehu je tiež ok, takže celkovo pohodový priemer. 5/10. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu příšernost. Vydržel jsem to asi tak dvacet minut, víc jsem tomu obětovat nehodlal. Gibson ve vedlejší vedlejší roli a Stahl s Purcellem naprosto příšerní. O režii ani nemluvím. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Béčko od exrežiséra Seagaloviek s príbehom, ktorý nie je tak nudný a otrepaný ako u väčšiny béčok býva zvykom. Stále to však je béčko a nuda sa občas dostaví a dialógy nie sú najlepšie. Ako asi u každého béčka s Melom Gibsonom aj teraz sa musím opakovať- jeho je na podobné projekty škoda, pretože herecky by mal na to hrať v lepších projektoch než je Confidential Informant. 40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektivové Tom Moran (Dominic Purcell) a Mike Thorton (Nick Stahl) z newyorské protidrogové jednotky se budou muset vyrovnat se svými osobními problémy a dopadnout muže, který zabil policistu... Na film jsem se podíval hlavně kvůli Gibsonovi. Mel Gibson si zahrál poručíka Kevina Hickeyho, který vede oddělení pro vyšetřování vnitřních záležitostí. Mel ve vedlejší roli nezklamal, ale rád bych ho viděl v nějakém zajímavějším projektu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Režisér a scenárista Michael Oblowitz film věnoval památce svého bratra Jonathana Oblowitze (1956–2023). (Rominator)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v kanadské provincii Britská Kolumbie a v Las Cruces v Novém Mexiku. (Rominator)
  • Filmový příběh je inspirován skutečnými událostmi. (Rominator)

Reklama

Reklama