Reklama

Reklama

Mrazivé napětí


Kníže temnot (E01)

(epizoda)
  • Česko Kníže teroru (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Vincent je slavný režisér hororů. Kritici skřípou zuby, diváci a producent ho milují. V den svých narozenin se „Mistr hrůzy“ hodlá věnovat poklidné oslavě v odlehlé rodinné vilce, avšak netuší, že příští lekce strachu a hrůzy tentokrát nebude v jeho režii. (Chřástal)

Recenze (4)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Pro mě menší zklamání. Mocná tvůrčí sestava Bava-Sacchetti-Boswell-Stivaletti (což jsou všechno naprosté legendy ve svých oborech) se zde moc nevyznamenala a nebo mi film prostě jen nesedl. Jo, líbil se mi ten typický režisérův nadčasový feeling, kdy film působí jak z první poloviny devadesátých let, Boswellovy synťáky a často až groteskní Stivalettiho mechanické zvláštní efekty a masky, ale na druhou stranu, násilí i gore je tu bohužel velmi umírněné. Do působivého home invasion hororu to má daleko, jelikož chybí nepříjemná atmosféra, zneklidňující pocity. Herci byli hodně nevěrohodní a děj i celkový nápad mi přišel nudný, dětinský až trapný. Zkrátka, průměrný televizní horor, který kdysi dávno běžel na Premiéra TV. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obsah filmu mě celkem zaujal, ale ve skutečnosti nemá film moc co nabídnout. Alespoň v takové míře abych se k němu ještě někdy vracel. Pár vydařenějších scén by se našlo, dokonce i trochu atmosféry a napětí, ale na víc jak 2 hvězdy to u mě nestačí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

len priemerny horor o tom, ako isty reziser zase toci horor. Nic zaujimave sa tam nedialo, veta, ze lekcia strachu a hrozy sa mu vymkla spod ruk neznamena nic, je to len marketingovy tah na prilakanie hororovych fundov : 60 % ()

pend 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horror o natáčení strašidelného filmu v jednom domě (před lety běželo u nás v televizi jako Kníže teroru). Hodně dobrá atmosféra, několik výborných scén, hlavně ta s golfovými míčky. Protože jde o TV film, nečekejte moc gore efektů ani krve, ale tady to vůbec nevadí. ()

Reklama

Reklama