foto

Simon Boswell

  • nar. 1956
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Asher
2016 Johnny Frank Garrett's Last Word
2015 Flytrap
Pomsta je má
2014 Altar
2013 Drug Bust Doody
2012 The ABCs of Death
2011 The Theatre Bizarre
2008 Bathory
Lovci lidí
Moje zinková postel (TV film)
2007 Catwalk Dogs (TV film)
2006 Incubus
Zachraňte Jimmyho
2005 Nebezpečná známost
Pod hladinou
2004 Fešák Churchill
2003 Léto ve zlatém údolí
Oktanový kult
Se slovníkem v posteli
Six Million Dollar Detective, The
2002 Doctor Sleep
Vdovy (TV film)
2001 Mind Games
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Není nad Jimmyho
Nikomu nevěř
Vášnivá salsa
1999 Alien Love Triangle
Desserts
Drsný holky
Letošní láska
Sen noci svatojánské
The Debtors
Válečná zóna
1998 Madam Bette
Surovec
1997 Deacon Brodie (TV film)
Downtime
Fotograf mrtvých duší
Notti di paura
Panna nebo orel
Pravdivá romance II
1995 Android Affair, The (TV film)
Jack a Sarah
Nebezpečná síť
Pán kouzel
1994 A Few Short Journeys of the Heart (TV film)
Butter (TV film)
Druhý nejlepší
Mělký hrob
That Sunday (TV film)
1993 Love Matters (TV film)
Zamilovaná princezna
1992 Dust Devil
Návrat mrtvých
1991 Young Soul Rebels
1990 Mortal Sins
Očitý svědek (TV film)
Zbraň
1989 Maschera del demonio, La
Svatyně
Svatá krev
Škola hrůzy (TV film)
1988 Dům duchů
Ghosthouse II (TV film)
Kníže teroru (TV film)
Muž, který nechtěl zemřít (TV film)
Večeře s upírem (TV film)
1987 Fino alla morte (TV film)
Hrůza na jevišti
Karate válečník
Le foto di Gioia
1986 Démoni 2
Per sempre (TV film)
1985 Phenomena

TV seriály

2007 Nearly Famous (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)

Dokumentární

2002 The White Darkness
2001 The Secret Glory
1990 Voice of the Moon
1985 Il mondo dell'orrore di Dario Argento

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vášnivá salsa

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace