Reklama

Reklama

Šťastně vdaná

(seriál)
  • Japonsko Wataši no šiawase na kekkon (více)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Doma ji týrali a chtěli se jí co nejdřív zbavit. Po boku budoucího mocného manžela ale Miyo začne objevovat svoje pravé já i dosud skryté schopnosti. (Netflix)

Recenze uživatele Thalin k tomuto seriálu (3)

Šťastně vdaná (2023) 

Zhruba po sedmém díle jsem začala ztrácet zájem i trpělivost. Začátek byla fajn adaptace Popelky. Ale postupně to najelo do otravných a ukňouraných kolejí. Miyo je věčně omdlévající chudinka, která mluví a chová se, jako by neustále čekala výprask, i když už dávno nemusí. A její nastávající, který ze začátku vypadal jako tajemný drsňák se postupně začne chovat jako přerostlá chůva. A to je zkrátka nuda. Tady je ta slow burn romance tak pomalá, že ji vlastně ani nezaregistrujete. Protože se mezi těmi dvěma pořádně nic neodehraje, i když se anime celou dobu snaží tvářit, že ano. ()

Noční můry a hrozivé stíny (2023) (S01E08) 

Jakmile opadl boj s rodinou Mijo, tak jde o těžkou nudu. Mijo pořád mluví, jako by od každého čekala ránu pohrabáčem po zádech a všem se jen omlouvá. A všichni se zase  jen bojí, aby se náhodou chudinka nepřemáhala  a dost odpočívala, jako by šlo o stařenku s rakovinou. ()

Topení se ve snech (2023) (S01E09) 

Nuda s omdlévající Mijo v čele. Zhruba od sedmého dílu sleduju taky jen ze zvědavosti, zda se vůbec ještě něco stane. Protože to sklouzlo k nudě okolo ukňourané submisivní holčičky, kolem které všichni chodí po špičkách, aby sebou náhodou nesekla, když udělá prudčejší pohyb nebo nedej bože nějakou činnost. Její budoucí manžel, který na začátku působil dojmem chladného a tak trošku drsného chlapa, se změnil v chůvu, která jen hlídá, aby Mijo dost jedla a odpočívala. A hysterčí, když to podle něj nedělá dostatečně. Jestli se ti dva do konce anime zvládnou aspoň políbit, tak asi umřu šokem. ()

Reklama

Reklama