Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S vidinou úlevy nebo zkratky při řešení osobních problémů sahají i další hrdinové seriálu Adikts po drogách. Jenže už zanedlouho zjistí, že tahle zkratka byla slepá ulička. (Česká televize)

Recenze (12)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čeho je moc, toho je moc. Adam Sedlák není posel zpráv o životě generace mileniálů. Tohle není jejich výkladní skříň. Adikts jsou hororová pohádka o životech lidí, kteří neexistují, založená na situacích, které se nikdy nikomu nestaly. Modří už vědí, že tomuhle žánru říkám cool hovno.#mokrysnyadamasedlaka #estetikahnusu ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuálně se jedná o krásně provedenou práci - obzvlášť ten konec byl fakt skvěle natočený i s přispěním melodie Miro Žbirky. Ta hudba, barvy a celkový dojem je příjemný. Problém nastává s celkovým dějem, nebo scénářem tak hloupoučkým že ho museli psát Křemílek s Vochomůrkou, a s postavami vykradenými z jiných filmů/seriálů. To, že tvůrci dokážou vykrást Lily Rose Depp ze seriálu The Idol a Johnnyho Deppa z filmu Strach a hnus v Las Vegas a přenést obě postavy do Adikts, jsem opravdu nečekal. Kdo oba snímky viděl, ví o jaké postavy je v Adikts řeč. Bojim se, aby tahle epizoda nebyla pomyslným vrcholem celého seriálu, protože už asi všichni tušíme, kam to bude směřovat. ()

skorpion112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po dvou dílech musím říct, že mě seriál zatím vlastně docela překvapuje. Co se týče nějakých kinematografických kvalit zatím to vlastně není tak hrozné, jak se mě už dobrý týden snaží přesvědčit většina českého internetu. Celý vizuál seriálu je na české poměry vlastně dost zajímavý a barvy vypadají dobře. Herecké výkony jsou vlastně slušné. Jen ty dialogy jsou zatím opravdu hrozné (ještě jednou řekne Uhlík mám v píči a někoho zabiju). Kde ale podle mě zatím selhává, je nějaká osvětová kampaň. Uvidíme jak na tom budou ostatní díly, ale za mě zatím docela fajn věc na zabití večera. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama