foto

Daniel Šváb

  • nar. 12.4.1976 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2013 Příběh kmotra
2011 Policie Modrava (TV film)
2009 Zemský ráj to napohled

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
2014 Clona (TV seriál)
Samá voda (E04)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nové radosti, staré komplikace (S03E11)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Bolavá hlava (S01E26)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Tajné pohřby (S03E12)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Život na inzerát (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace