Reklama

Reklama

Ore dake Level Up na Ken

(seriál)
  • Japonsko 俺だけレベルアップな件 (více)
Trailer 3
Japonsko, (2024–2025), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Ve světě lovců s nadlidskými schopnostmi a nestvůr získá nevýrazný lovec Jinwoo Sung díky záhadnému programu neobyčejné schopnosti, které z něj udělají jednoho z nejsilnějších lovců a umožní mu dobýt i ty nejstrašnější žaláře. (mikki089)

Recenze uživatele Updated_Cake k tomuto seriálu (2)

Ore dake Level Up na Ken (2024) 

S1: Ze začátku bylo tempo anime takové pomalé, táhlo se a vzhledem k tomu, že jsem nečetl manwhu, tak jsem neměl ani ponětí, co od toho moc čekat. Naštěstí asi od epizody 3 se vše rozjelo a začala to být zábava. Prakticky můžu jen vynachválit character development, postavy samotné, animace, úžasnou hudbu i příběh. Příběh tu je ale trochu jídelní stůl, co má 3 nohy místo 4. Stojí to, člověk si to užije a vážně to je jeden z těch lepších kousků, na které lze za poslední dobu narazit. Ovšem jedou tu 2 paralelní příběhy: příběh kolem Sung Jin-Woo (hlavní postava), kolem jeho vývoje, levelování a postupu v dungeonech. Pak tu je ale 2. příběh kolem asociace hunterů a ten je alespoň v 1. sérii pro nezasvěceného diváka trochu nepořádek. Není to moc provázané s hlavní postavou a co víc, některé scénky nemají moc výpovědní hodnotu pro někoho, kdo viděl jen anime. Vlastně nejvíce to dokazuje poslední epizoda. Jsem si jistý, že tohle bude dotažené v další sérii, kam autoři nalijí nějakou omáčku navíc a vše bude vysvětleno, ale takhle samostatně to působí trochu zmatek. Kvůli tomu mi nepřijde ten příběh v některých částech až tak osobní a je to zatím spíše rozfiletovaná ryba, která se musí dát dohromady. Byla by ale chyba si myslet, že to je špatné anime. I když to cílí na fanoušky akčních a dobrodružných anime, zcela očividně to cílí i na fanoušky isekai, ačkoliv o isekai nejde, přesto přináší mnoho prvků z iseai a komponuje je do příběhu. A ono to funguje mnohem lépe než by člověk na první pohled čekal. Rozhodně stojí za zkoušku. ()

Season 1 (2024) (S01) 

Ze začátku bylo tempo anime takové pomalé, táhlo se a vzhledem k tomu, že jsem nečetl manwhu, tak jsem neměl ani ponětí, co od toho moc čekat. Naštěstí asi od epizody 3 se vše rozjelo a začala to být zábava. Prakticky můžu jen vynachválit character development, postavy samotné, animace, úžasnou hudbu i příběh. Příběh tu je ale trochu jídelní stůl, co má 3 nohy místo 4. Stojí to, člověk si to užije a vážně to je jeden z těch lepších kousků, na které lze za poslední dobu narazit. Ovšem jedou tu 2 paralelní příběhy: příběh kolem Sung Jin-Woo (hlavní postava), kolem jeho vývoje, levelování a postupu v dungeonech. Pak tu je ale 2. příběh kolem asociace hunterů a ten je alespoň v 1. sérii pro nezasvěceného diváka trochu nepořádek. Není to moc provázané s hlavní postavou a co víc, některé scénky nemají moc výpovědní hodnotu pro někoho, kdo viděl jen anime. Vlastně nejvíce to dokazuje poslední epizoda. Jsem si jistý, že tohle bude dotažené v další sérii, kam autoři nalijí nějakou omáčku navíc a vše bude vysvětleno, ale takhle samostatně to působí trochu zmatek. Kvůli tomu mi nepřijde ten příběh v některých částech až tak osobní a je to zatím spíše rozfiletovaná ryba, která se musí dát dohromady. Byla by ale chyba si myslet, že to je špatné anime. I když to cílí na fanoušky akčních a dobrodružných anime, zcela očividně to cílí i na fanoušky isekai, ačkoliv o isekai nejde, přesto přináší mnoho prvků z iseai a komponuje je do příběhu. A ono to funguje mnohem lépe než by člověk na první pohled čekal. Rozhodně stojí za zkoušku. ()

Reklama

Reklama