Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu jsem si musel pustit dvakrát po sobě, protože jsem měl pocit, že snad mám halucinace. EU kvůli nedostatku životních zdrojů rozjela program nazvaný „Není dost pro všechny“, který spočívá v genocidě určitých vrstev obyvatel: nejprve důchodců a pak těhotných žen a dětí. Tak tomu říkám konspirační teorie! Ohrožené skupiny osob ve snaze o přežití prchají ze Španělska, což tvoří výnosný džob pro pašeráky lidí. Z rozhovoru uprchlíků přepravovaných v kamionu se dozvídáme, že mají namířeno do Irska. „Vlády padají jedna za druhou, ale Irové jsou nepřemožitelní.“ Na to, jak budou některé vlády padat jedna za druhou, se moc těším, ale doufám, že se to stane za jiných okolností. Nesdílím pesimismus tvůrců tohoto filmu. Věřím, že ruská surovinová základna, čínské technologie a indický trh představují takový ekonomický potenciál, že by tyto tři státy dokázaly fungovat bez závislosti na zbytku světa. Kdyby vzaly pod svá křídla bývalý východní blok, měli bychom vystaráno. Bývalou západní Evropu by mohly přenechat muslimům. – Scénář je napsaný tak, aby atakoval emoce diváků, což se docela daří. Navrhuji vnímat toto filmové dílo jako běžný katastrofický film a nehledat v něm žádná politická podobenství, neboť tak si to člověk líp užije. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně povedená záležitost. S tímhle jsem tedy vůbec nepočítal. Vynikající survival z vnitřka kontejneru na moři ? No kurva proč ne. Vůči stopáži jsem byl ze startu hodně skeptický ale rejža ten prostor dokázal více než slušně vyplnit a pořád se tu něco děje. Já tyhle neobvyklosti odehrávající se na jenom místě mám prostě rád a když k tomu přidáte i trochu hnusu, z kterého se Vám bude zvedat kufr, pak je to přesně dle mého gusta. Myslím to vážně, během filmu doporučuji nejíst, jelikož asi dvakrát budete hledat lavor na zvracení. Tady je asi jen škoda, že se více nevysvětlil a nevyužil nastolený režim. Už teď si říkám, že to byl kurevsky zajímavý nápad a klidně by se z toho dal vytěžit zvlášť třeba nějaký prequel, sequel. Taky tam mohl být lépe vylíčen osud jejího manžela. Slušná záležitost Piňďo. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Začátek se mi docela líbil, přišlo mi to napínavé, drsné, jenže jakmile se hlavní ženská hrdinka ocitla na scéně sama, tak mě to začalo tak trochu nudit. Ten porod mi přišel trochu mimo, ale i tak to bylo poté takové místy moc přehnané, ale ok … Žádné větší zápory bych v tom neviděl, na to jedno vidění to nebyl zas tak špatný survival film, ale znám lepší … ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Sterilný , avšak nie tak docela neoriginálny. Len vežu vymenili za bedňu, a všetko ostatné, .. Skoro Fall, ale koniec ma ubil po kútikoch. Španielski toreadori majú naviac, hlavne bývavajú nekompromisní vo všetkých ohľadoch ( aspoň ja som si tak zvykol) , tuná ich myslím morská soľ zmäkčila. Ale neberiem. Nezazíval som.. len tak nejak neviem.. Čakám na Španielský, tentokrát naozaj Fall. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ano chlad z moře by vám mohl snížit hodnoceni, chápu. Vždy když do filmu nasadí mimino je hodnocení o to citlivější - kor ženské. Jelikož pracuji v odvětví kde se pohybují kontejnery tak me udivilo jak by mohl tak dlouze plout po mori. To by musel mít těsnění ve dveřích kurva těsné. Za nápady matky, a nápad jako celek, nemůžu dát méně než čtyři hvězdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama