Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Jako, je to dobré jako dokument, zobrazující soudní stání ale i tak je mi proti srsti pitvat a vrtat se v životě dvou celebrit. Je úplně jedno, kde je pravda, tady ty stání vyhrávají sympatie k té či oné osobě, jediné pozitivum z hlediska přínosu dokumentu vidím v síle a moci sociálních médií a jejich vlivu na společnost, která je tu skvěle zobrazena. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skvělá věc! Tehdejší soudní tahanice jsem nestíhal sledovat z důvodu nepřehlednosti a protože toho bylo zkrátka moc, a tak jsem obzvláště vděčný za takovýhle výtvor. Je to stručné, ale zároveň obsáhlé těmi nejpodstatnějšími situacemi z výslechů, je to napínavé a šikovně dokumentárně vytvořené a hlavně je to všechno na jednom místě, ve třech dílech a bez zbytečných odboček nebo osobních názorů - zkrátka tak, jak to tehdy bylo. Z některých stran jsem slyšel, že má tenhle dokument výrazně nadržovat straně Amber, ale mě to tak rozhodně nepřišlo, naopak je celá série nestranná, háže špínu a zároveň i světlo na obě zúčastněné strany a to z ní dělá důvěryhodný zdroj informací, který mě prostě bavil a který jsem sjel na jeden nádech. Dobrý kus práce a ikdyž je rozsudek už na světě, pravdu se stejně asi nikdy nikdo nedozví, jelikož shrnutí nezveřejněných důkazů v závěru posledního dílu vyvolává jen další otázky a nejasnosti a naznačuje, že to rozhodně nebude tak jednoznačné, jak se může zdát... Užil jsem si to. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Kauzu jsme moc nesledovala, jen to, cemu se neslo vyhnout v ramci zakladnich zprav, takže za mě zpracovány dobře. To, že dvě psychicky nevyrovnany trosky na sebe hazaji špínu je věc druhá. Ti dva si toho nemají co vyčítat. Depp starej fetak a ožrala se slabosti pro krásný mrchy a Amber vypočítává ulhana mrcha. Youtuberi na tom vydělávají a soudcem je hlavně fanaticka veřejnost. Obraz doby to poskytuje přesný. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Mizerne spracovaná téma, ktorá prednedávnom valcovala celý svet. Za dokument sa to považovať nedá, pretože režisérka nás celý čas presviedča, čo si máme o celej veci myslieť. Chápem, že má právo na vlastný názor, ale potom nech ide robiť bulvár a nie dokumentaristiku. Namiesto toho, aby nám servírovala holé fakty podsúva nám svoje domnienky. A že bolo z čoho vyberať. V tom chaose nesúrodých zostrihov úplne zanikla celá podstata príbehu. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Tři díly naprosto stejné, stupidně vnímané krzevá sociální média, která jsou zde brzdou jakékoli spravedlnosti a nestranosti a palivem pro masovou hysterii. Už několikátý dokument Netflixu, který se zdá spíš jako výcuc socek, které jsou téměř plné magorů s hlavou obalenou alobalem. Tohle je jako dokument o soudním procesu zbytečný. ()

Galerie (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama