Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nějak netuším proč bylo potřeba to dělat jako 3 díly. 2 a kousek hodiny (snad 20 minut jedou titulky) by klidně mohly nechat v celku. Nehájím ani jednu stranu. Divadlo pro lidi které nemají na práci nic jiného než čmuchat kde co udělá nějaká celerbída. Kdyby byly oba bez viny, netahaly by to k soudu. Depp je už dávno ztracený ve svém pirátovi z karibiku a Heard je prostě namyšlený herečka s kozama. Ani jeden není natolik "dokonalej" že bych mu to vítězství přál. ()

Qitek odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která už ve své podstatě smrdí hovnem pečeným v alobalu. Postavit na tom dokument může jenom Netflix. A jak jinak, než to celé okořenit internetovým “veřejným míněním” a rádoby “funny memes”. Trapas. Stydno je mi za ty dva i za už vyčpělej Netflix, kterej držím už jen kvůli Fincherovi a jeho premiéře. Vydržel jsem na třikrát díl a půl. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Dva lidi, kteří se snaží poskládat svojí verzi jednoho příběhu, ale oba jsou tak nespolehlivý vypravěči, protože zřejmě jeho značnou část byli pod vlivem, až je to celé strašně bolestivé sledovat a poslouchat. Na druhou stranu na tomhle procesu hodně lidí královsky vydělalo. Chápu averzi na Amber Heard, ale nechápu adoraci Johny Deppa. Ten sympatický chlapík je už dávno pryč. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Mizerne spracovaná téma, ktorá prednedávnom valcovala celý svet. Za dokument sa to považovať nedá, pretože režisérka nás celý čas presviedča, čo si máme o celej veci myslieť. Chápem, že má právo na vlastný názor, ale potom nech ide robiť bulvár a nie dokumentaristiku. Namiesto toho, aby nám servírovala holé fakty podsúva nám svoje domnienky. A že bolo z čoho vyberať. V tom chaose nesúrodých zostrihov úplne zanikla celá podstata príbehu. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Tři díly naprosto stejné, stupidně vnímané krzevá sociální média, která jsou zde brzdou jakékoli spravedlnosti a nestranosti a palivem pro masovou hysterii. Už několikátý dokument Netflixu, který se zdá spíš jako výcuc socek, které jsou téměř plné magorů s hlavou obalenou alobalem. Tohle je jako dokument o soudním procesu zbytečný. ()

Galerie (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama