Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný dokument, který mě zpracováním moc nezaujal, i když je zřejmé, proč ho tvůrci zpracovali právě takto. Pravdy se stejně nikdo nedobere, jako v mnoha jiných případech bude někde mezi. Beztak se jak žita mlátili navzájem. To co bylo opravdu zajímavé a děsivé, byla ta divácká masa “s názorem”, slepé zbožňování modly a brutální šikana možné oběti. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rád Johnnyho i Amber. Minulý čas je správně. Jejich rozvod se totiž stal mediálním cirkusem a hlavní číslo programu bylo praní špinavého prádla na veřejnosti. Depp takticky přiznal, že je feťák a alkoholik. Jeho megapinta se i stala vrcholem celé minisérie. Heard zestárla o 20 let a bohužel předvedla všechny své poruchy osobnosti rovnou na kamery. Drtivé vítězství Deppa před soudem i fanoušky je pochopitelné, Pořád je 10x větší hvězda, než kdy byla Heard, oslavy však nejsou na místě. Vztahy končí špatně, ale toto byl extrém. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten, kto má na svojej strane verejnosť, je víťaz. Tým samozrejme nechcem povedať, že by Depp klamal vo všetkom, mrcha bola hlavne Amber. Pochybujem, že by ju týral a tie mee too žvásty boli tiež prehnané. A Deppovi sa ani nečudujem, že mu po tej ich x útokoch a odrezanom prste došla v lietadle trpezlivosť. Myslím, že sa rozhodlo správne, aj keď vo vyšetrovaní boli diery, to nepopieram. Dôležitejšie je ale, aby Depp už natočil niečo normálnejšie ako len tých Pirátov z Karibiku. Priemer. 60/100 ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Celkom zmot celý ten súdny proces, ktorý som v tom čase so zámerom statočne zabiť čas pozorne sledoval každý deň. Na zjednodušenejšie zhrnutie (prípadne nejaké premeškané momenty) od niektorých zo streamovacích služieb som sa dosť tešil, najmä po tých troch predchádzajúcich, naozaj žumpoidných. Cieľom Netflixu bolo mapovať dopad procesu na "online svet" a jeho reakcie na dianie v sieni. Toto v praxi vlastne znamenalo, že celá stopáž troch epizód bola neustále prestrihovaná priblblými reakciami debilných "youtuberov" & "influencerov" a ich skutočne geniálnymi analýzami videného. Komu a ako mal tento počin utvoriť akýkoľvek relevantný obraz udalostí naozaj netuším. A ešte netuším, čo niektorí tu komentujúci fetovali tvrdiac, že doku je jednostranný, pro-Heard. Hodnotenie som práveže ešte zvažoval nižšie kvôli tomu, že až moc ide na vlne obhajoby Deppa. Ale znížim aj tak, lebo toľko vypustených informácií som v "dokumente" už dlho nevidel... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skvělá věc! Tehdejší soudní tahanice jsem nestíhal sledovat z důvodu nepřehlednosti a protože toho bylo zkrátka moc, a tak jsem obzvláště vděčný za takovýhle výtvor. Je to stručné, ale zároveň obsáhlé těmi nejpodstatnějšími situacemi z výslechů, je to napínavé a šikovně dokumentárně vytvořené a hlavně je to všechno na jednom místě, ve třech dílech a bez zbytečných odboček nebo osobních názorů - zkrátka tak, jak to tehdy bylo. Z některých stran jsem slyšel, že má tenhle dokument výrazně nadržovat straně Amber, ale mě to tak rozhodně nepřišlo, naopak je celá série nestranná, háže špínu a zároveň i světlo na obě zúčastněné strany a to z ní dělá důvěryhodný zdroj informací, který mě prostě bavil a který jsem sjel na jeden nádech. Dobrý kus práce a ikdyž je rozsudek už na světě, pravdu se stejně asi nikdy nikdo nedozví, jelikož shrnutí nezveřejněných důkazů v závěru posledního dílu vyvolává jen další otázky a nejasnosti a naznačuje, že to rozhodně nebude tak jednoznačné, jak se může zdát... Užil jsem si to. ()

Galerie (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama