Reklama

Reklama

Ferry: Seriál

(seriál)
  • Belgie Ferry: De Serie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Stát se šéfem podsvětí není jenom tak a Ferry Bouman ze seriálu Undercover by o tom mohl vyprávět. Jeho cesta na vrchol totiž byla obzvlášť trnitá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

delapena 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o nič nové,kto mal rád sériu Undercover a neskôr samostatný film Ferry si príde na svoje aj pri tomto kúsku,koncept zostáva nezmenený no postava Ferryho aj naďalej neprestáva baviť,zo začiatku až komediálny štýl postupom času zhustne a na záver sa dočkáme vysporiadania sa s konfidentmi pekne po starom v brabantskom štýle :) 4/5 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neviděl sem ani seriál Undercover ani předchozí film, takže všechny postavy pro mě byly úplně nové a nedokážu úplně docenit jak moc a jak moc dobře tahle série doplňuje existující unviersum. On sice Ferry seriál funguje i bez znalosti čehokoliv dalšího jako slušná evropská gangsterka, ale něco mi říká, že znát to okolo by byla minimálně lehčí výhoda. Bez toho je to "jen" lehce nadprůměrná podívaná...65% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Na prdel mě posadily všechny 3 řady Undercover, ohromně se mi líbil i film Ferry, a to okouzlení, ten údiv a obdiv ke skvělé scénáristické, režijní, herecké- ale vůbec celkově dokonalé filmařské práci- trvá i po tomto stejnojmenném seriálu. Moje nadšení není přenositelný na toho, kdo nezačne filmem Ferry. To je v tuhle chvíli nutnej start. Po tom musí následovat seriál Ferry a na to je pak možný navázat seriálem Undercover. (V reálu byl přitom nejdřív Undercover, pak Ferry film a až nakonec Ferry seriál.) Věřím, že to bude fungovat- s jedinou drobnou výjimkou: Gabrielle je v seriálu Ferry poměrně oduševnělá, zatímco v Undercover je- slušně řečeno- velmi prostá. Tady podle mě hrozí určitej nesoulad. Ale jinak je to brilantní. People like us- tihle mafiáni. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Seriál Undercover byl skvělý. Pak přišel předskokan Ferry (film), který byl slabší a v jiném podání. Ale protože to vypadá, že tato série chce ještě dlouho fungovat, tak to byl nutný úvod. A teď Ferry-seriál. Další etapa mezi filmem Ferry a seriálem Undercover. Protože hlavní postava je už dostatečně známá, nevadilo, že první dvě epizody byly spíš v zábavném tónu. Pak začala pomalu přibývat vážnost a minimálně poslední dvě epizody jely naplno v duchu Undercover. Fascinovalo mě chování dvou žen, které bez přestání, urputně, hystericky a silou nutily své protějšky k vyjevení nějaké pravdy a pak s tím vždycky trpěly a podělaly si život. Ačkoliv tyto scény měly za úkol nasírat diváka, mě ta blbost nutila k úsměvu. Seriál super a doufám, že se pojede dál i v budoucnu. ()

FarWest 

všechny recenze uživatele

Odporná, zpocená, smrdutá bečka sádla tu předvádí svoje špeky v havajské košili nebo ještě líp v tílku a smaží se zahrát něčo na způsob mafiánského bosse. Bych zvracel. Já teda normálně lidi nehodnotím podle vzhledu, ale tohle je, sorry, fakt extrém. Kdybych se oholil plotostřihem a oblíkl se do pytle na brambory, tak furt vypadám dvakrát líp, než tenhle stojan na pneumatiky. Při sledování jsem si vzpomněl na další holandskou perličku 'Michiel de Ruyter' a hele, on je to ten samý týpek. ()

Galerie (28)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama