Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč si tenhle film Jackieho pamatuju snad nejméně. Je to totiž děsná nuda a docela obyčejná trapárna. Sice je Jackie úžasný a díky němu je film aspoň někdy zábavný, ale jinak opět děsí přehrávající asiati, které se bílí herci snaží ještě trumfnout. No a hodně moc zaostává i choreografie soubojů a kaskadérské kousky. Možná tu i jsou podle závěrečných titulků, ale nejsou tak efektivní jako jindy. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě vždycky obrovským zážitkem a to i přesto, že jsem ho poprvý viděl se slovenským dabingem, který se, jak už většina z nás víme nevyznačuje tou nejlepší kvaliou. To ale nezměnilo nic na tom, že jsem ho skoukl a parádně jsem se u něj pobavil. Jednoznačně patří k nejlepším Chanovkám. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia naplnená perfektnými súbojmi, kaskadérskymi kúskami a grotesknými situáciami. Záverečný súboj vo veternom tuneli je špička. Jeden z najlepších Jackieho filmov. Pre americký trh bol film prestrihaný, nanovo nadabovaný a skrátený na 89 min. pod názvom "Operation Condor" - a nie je taký dobrý, ako originál. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sa opäť vydáva na komediálnu dobrodružnú cestu. Tentokrát sa neinšpiroval Indiana Jonesom a chrámom skazy ale asi Dobyvateľmi stratenej archy, lebo sa vydáva za nacistickým pokladom v púšti. Produkcia je dobrá, Jackie a ani jeho spolupracovníčky nešetria grimasami. Opäť sa tu nájde dosť priestoru pre kung fu v rôznych čudesných podmienkach, napr. aerodynamickom tuneli a prekvapivo kung fu ovládajú aj ich prenasledovatelia hoci sú to žoldnieri. Žiaľ nemôžem si pomôcť, ale tomuto naivnému hong kongskému humoru nemôžem prísť na chuť. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu výrazně vulgárnější, je zde snaha o co největší množství vtipů, a ačkoliv už v předchozím díle byli hrdinové neohrožení, zde jsou to bozi, kterým nic nehrozí. Trochu tím upadá napětí. Divák ví, že se jim prostě nic nestane, ani škrábanec. Ale po technikcé stránce (choreografie) je to vynikající, ve výsledku skvělá zábava. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení, které probíhalo ve španělském Madridu, africkém Marokou a na Filipínách, si vyžádalo 115 milionů hongkongských dolarů, což odpovídá přibližně 15 milionům amerických dolarů, což z filmu tehdy udělalo historicky nejdražší honkongský film. (Rominator)
  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)

Reklama

Reklama