Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dick Laurent není mrtev, nicméně nemá páky, co by zeťáka, ovládajícího pravačkou řadicí páku tahače i mistrovství světa v páce, zastavily.. Stalloneho ztrouchnivělá minipaleta hereckých poloh v plné parádě, srdceryvná hudba a dopředu nalinkovaný jímavý příběh, v kterém se všichni neuvěřitelně potí. Hlavní hrdina Lincoln Hawk dokonce perspiruje takovým způsobem, že jeho "vypínač" se kšiltem musel páchnout jak podpaží orangutana po hodinovém tréninku na rotopedu.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já vás pane nenávidím!!.......... Tenhle snímek jsem už viděl tak se divím, že ho ještě nemám ohodnocen. Nějak jsem na něj zapomněl. V poslední době jsem zjistil, že spousta starších snímků, co jsem kdysi viděl nemám ohodnoceno. Mám co napravovat a tak jsem začal s Arnoldem Schwarzeneggerem a Sylvestrem Stallonem. Ti dva herci se kdysi neměli moc v lásce no a teď spolu točí filmy. Ale zpět k tomuto snímku. Je to jeden z nejslabších příběhů, kde hrál Sly a moc mi to nesedělo. Je to taková romantická kašička otce a syna, která nevyznívá moc věrohodně. Průměrný příběh na který se sice dá koukat, ale rychle zapomenou, tak jak se to stalo mě. CITÁT - Dobrou noc....... ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Perfektní film, kde takřka negramotný otec v podobě Sylvestra Stallona bojuje o svého syna. Jeho syn je bohužel naprosto špatně vychovaný snob, bez pořádného uspořádaného sloupce priorit. Během filmu však poznává u svého otce, že jsou důležitější věci než nažehlené oblečení a deset sluhů za zadkem. Na konec výhra Stallona v soutěži v páce umožní být otci a synovi zase znovu spolu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Průměr je asi to nejlepší, co ze sebe můžu vyždímat. Po ohlasech co jsem slyšel jaká je to pecka, se musím přiznat, že jsem čekal teda něco daleko víc než jen snahu zapůsobit u opuštenýho rozmazlenýho potratu spocenou pákou v nějaký knajpě, ale Stallone mě tu bavil, on má prostě charizma ten týpek a zachranuje celý film. A aspon už vím, že Ocelová pěst je opět další vykrádačka. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone mal za sebou skvelý rok 1985 (Rambo II, Rocky IV) a jeho ego nemalo limit ani v nebesiach. Do útoku je založené na tom, že môže robiť dlhé zábery na svoje bicáky a predvádzať svoje čeľustné svalstvo. Zároveň je to odpoveď na otázku, ako by vyzeral oscarový príbeh (otec samoživitel bojuje o právo vychovávať svojho syna), keby ste do hlavnej role obsadili hviezdu z Bravíčka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Stallone za svou roli tehdy dostal dosud rekordní dvanáctimilionový honorář. (hippyman)
  • Kamión, ve kterém jezdil Lincold Hawk, je AutoCar A64. (imperaToor)
  • V české verzi dabingu se objeví hlas Pavla Rímského u dvou postav. Namluvil faráře na pohřbu Hawkovy manželky (Susan Blakely) a také Bulla Hurleyho (Rick Zumwalt), šampiona v páce. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama