Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela průměr, čekal jsem o trochu víc, Jackie Chan sice ukazuje jak umí skvěle bojovat a jak je pružnej, ale tentokrt vůbec neuplatnil svůj komediální talent a je to trošku na škodu. Jediný co film vyzdvihuje do nadprůměru je skvělá choreografie soubojů, která je přímo dělaná na míru Chanovi a on toho využívá, ale za to příběh je průměrnej a místy nudí. Takže je to průměrnej film s výbornýma akčníma scénama, ale rozhodně se u toho dá dobře pobavit ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Poctivá old school Chanovina s klasicky kvalitnou akciou, kaskadérskymi výkonmi a gumeným Jackiem, ktorý ako vidíme v záverečných záberoch doslova riskoval život len pre dobrý záber. Humor na mňa zabral pomenej a všeobecne je Božská Relikvia na pomery Jackieho štýlu omnoho viac vážnejšia a dobrodružnejšia než býva zvykom. Za zmienku stojí ešte určite dobrá výprava (hrad Predjama a jaskyne v Slovinsku) vydarený záver s finálnym súbojom 1 vs 30 a autonaháňačka. Príbehovo to nie je nič extra a cítiť z toho aj menší rozpočet. Vo výsledku som sa ale i navzdory pár mínusom bavil dosť slušne. 75% ()

Reklama

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Film s Jackiem Chanen, který je známý hlavně tím, že se při něm málem Jackie zabil. Při pádu ze stromu si prorazil lebku a dodnes v ní má díru a hůře slyší na jedno ucho. Jinak klasický mix kung-fu, komedie a kaskadérství. Hlavně úvodní scéna útěku z hradu je naprosto skvělá. A konečná bitka se čtyřma dominama taky super. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Děsivá hudba! Tohle si z BOŽSKÉ RELIKVIE budu pamatovat ještě hodně dlouho ... Jináááč ... Jackie Chan tu celkem ujde. Nesnáží se hrát tolik na humornou notu, což je v jeho případě vždycky dost zásadní problém, naopak dokazuje že je celkem guma (v dobrém) a závěrečná pranice s bandou rumunských zubatek stojí za to. Chanovi filmy (ani Chana samotného) moc nemusím, ale tohle je jeden z mála na který budu v dobrém vzpomínat. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

To jak dneska Jackie Chan skáče snad po každé roli, je až urážející ve srovnání s tím, že natočil takovouhle sakra dobrou podívanou...má na víc, to je určitě nad Slunce jasný, ale pokud půjde o nějakou podobnou roličku, tak určitě tahle padne jak prdel na hrnec. Kéž by mu ty komediální role, jaké točil kdysi, vydržely dodnes. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama