Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je vážně bourák co se BU týče. Nic jiného než jeho kaskadérské kousky a "bitky" nebylo v téhleté kravině ke koukání...s hlavním hrdinou coby neuvěřitelně okatě přehrávajícím dementem, který běhá jako připodělanej retardovanej kůň a podobně se taky vyjadřuje, s tím se fakt ztotožnit nedokážu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden s najlepších Jackieho filmov. Skvelé tempo, vážnejší tón a pôsobivé kung fu finále na streche mrakodrapu. Jasné, že to má chyby a niekoľko úsmevných momentov, ale tento vážnejší tón Jackiemu svedčí. V zásade sa jedná o takú veľmi zjednodušenú verziu agenta zo sveta Toma Clancyho. Ak môžem byť teda tak trúfalý a prirovnať takýto film k špionážnym literárnym thrillerom. Wangová hudba nedovolí divákovi vydýchnuť a prostredie Afriky a Holandska je využité naplno, hoci paradoxne sa vo filmoch s takouto tématikou až tak často nenachádza. Každopádne funkčné a stále zábavné dielo, ktoré naplno ukazuje Jackieho potenciál a kvality. Za mňa veľmi príjemné prekvapenie. ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Veľký problém Chanových filmov je snaha tlačiť humor vrchom spodkom, výsledkom čoho je množstvo trápnych vrajvtipov. Druhým problémom je, že nikdy nevie odhadnúť vhodnú mieru akcie, takmer v každom je jej nadbytok. Tu je akcie neskutočne zbytočne veľa, celé je to od začiatku po koniec napchaté nejakou bitkou. Treba uznať, že na tie bitky sa síce dá dívať, sú originálne, ale všetkým sa dá prejesť. V tomto prípade už po hodine. A Jackieho nesmrteľnosť je tiež obdivuhodná. 50% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Film bol natáčaný v Namíbii, Južnej Afrike a Holandsku vo febrári a marci 1997. Lokality natáčania – Sun City v Južnej Afrike a Erasmus Bridge v Rotterdame v Holandsku. Ďalšie scény boli robené na mrakodrape Willemswerf v Beursttraverse, ktorý predstavoval Johannesburg. (Peter-1307)
  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)

Reklama

Reklama