Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to sice tradicni korejske melodrama, ktere vas bude citove vydirat, ale stejne to funguje. Ne tak dokonale jako napr. podobny "A Moment To Remember", ale stale je to na mnohem vyssi urovni, nez zapadni snimky s touto tematikou. Hlavni klad jsou 2 nadherne a skvele zahrane zenske postavy a naopak hlavni zapor je opet stejne jako v "My Sassy Girl" tezce nesympaticky hlavni hrdina, ktery se se svym "magorskym" pojetim a prasecim xichtem do podobnych filmu totalne nehodi, nechapu proc ho tam obsazuji, protoze ani vtipny element o ktery se snazi tomu vubec nepridava. 8/10 ()

LINKIN 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se zase dostal ke korejské kinematografii a ověřil si to, co už jsem dávno věděl. V Hollywoodu bude vždycky onanující Bay točit bombarďácký sci-fi se super trikama, Stallone na starý kolena další akční řežby, Burton krásný pohádky, David Lynch svoje psychadelický haluze, Tarantino krev proceděnou hláškama, Fincher napínavé thrillery, Nolan zamotané příběhy a Jackson, Cameron nebo Spielberg svoje velkofilmy. (atd atd) Ale NIKDY se ani v v Americe, natož v Evropě či kdekoliv jinde nenaučej točit TAKHLE krásná melodramata, která vás doženou k slzám. Jihokorejci maj tenhle žánr v malíku a zatím jsem se od nich nesetkal s jedinou romantikou, která by mě zklamala a to jsem si 18 let myslel, že sem prostě cynik. Nejsem, jenže jsem 18 let znal jen romatiku pohledem západního světa. Zaplaťpánbůh za filmy jako je tenhle. ()

Reklama

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Neco na tech asijskych, potazmo jihokorejskych filmech je...jinak jak uz pise Adrian: Ako opísať vierohodne lásku slovami? Ako sa dá chytiť vietor do rúk? Nedá sa. Rovnako ako sa nedá slovami presne opísať zážitok zo sledovania tohto filmu. Niečo tak krehké, smutné, ale zároveň krásne a preplnené citmi sa len tak ľahko nevidí...ja bych doplnil, ze kdyz uz se to vidi, tak prave ve filmech z asijskeho kontinentu. A budme za to radi. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Co v mojom pripade u tohto snimku zavazilo najviac, bolo ako prirodzene sa postavy spravali, ako prirodzene rozpravali a o akych vsednych veciach sa bavili. Castokrat som mal pocit, ze tu, ci onu scenku som sam zazil a to vzdy velmi potesi. Co sa mi trochu nepacilo, ze po tom prijemne sa odvijajucom, komornom priebehu simok v samotnom zavere uplne zbytocne nasilu slovne vydiera. Omnoho radsej by som uvital zaver bez zbytocnych slov. Tento krasny snimok by sa bez onej zaverecnej vydieracky bez problemov zaobisiel. (8.5/10) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další skvostná asijská romance! Vtáhne civilním pojetím, nefilmově přirozenými reakcemi a chováním, ukolébá pohodou a čeká až vám ústřední trojice přiroste k srdci. A pak vám ji vezme. Zůstane jen vzpomínka na krásný smutný příběh o nádherném přátelství, o lásce, která se z něj pomalu rodí a o nejistotě a malých chybách, které ji ovlivňují. O bolesti a citech tak čistých a nesobeckých, až to bere dech a vhání do očí slzy. Pozvolna plynoucí nádhera s několika neskutečně silnými momenty (téměř polibek, Eun-ju Lee a hodiny), které nijak neuškodilo ani pro někoho možná matoucí prolínácí časových rovin. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama