Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na hranici Nemecka s Polskom, v jednej Bohom zabudnutej dedinke s názvom Oderbruch, nájdu dvaja rybári obrovskú hromadu mŕtvych ľudských, ale i zvieracích tiel. Tento nález privedie dokopy k opätovnému stretnutiu bývalú policajtku Maggie Kring (Karoline Schuch) a detektíva Rolanda Voita (Felix Kramer) po viac ako dvadsiatich rokoch. Avšak situácie odkrývajúcu skutočnú povahu nálezu začnú byť pre oboch hlavných hrdinov veľmi osobné. (sochoking)

(více)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (3)

Oderbruch (2023) 

No to byla chuťovka.... Němci se opravdu předvedli.... Příběh začíná podobně jako poslední série Temného případu, s tím rozdílem, že Němci kurewsky přitvrdili a na hromadě jsou desítky těl. Celá série je temná a má mystery atmosféru. Pak přijde v polovině série zlom v příběhu, který jsem nečekal.... Severská kriminálka se mění v ******. O zvraty na konci příběhu taky není nouze a některá odhalení mě překvapila. Nečekám další sérii, ikdyž by byla možná, ale už by to nebylo ono.... ()

Alte Geister (2024) (E01) 

První díl zaujal víc než letošní Temný případ.... Vraždy jsou podobné, ale Němci přitvrdili.... Takovou hromadnou vraždu jsem ještě neviděl... ()

Flut (2024) (E04) 

Nečekaná změna v příběhu, z kriminálky tu máme *******..... Ikdyž jsem měl podezření, že je ten kluk divný, nečekal jsem, že se z toho vyklube *******. Příjemné překvapení.... Teď se i tak nějak vysvětlily ty hromadné vraždy.... Opravdu povedené.... ()

Reklama

Reklama