foto

Stefan Weinert

  • nar. 26.4.1964 (55 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El fotógrafo de Mauthausen
Sandstern
2017 El jugador de ajedrez
2013 Konec lží (TV film)
Wilsberg - Treuetest (TV film)
Únos Air Force One (TV film)
2012 Belle du Seigneur
Lara
Mrtvý bod
2011 Geister: All Inclusive
Hindenburg (TV film)
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
Genug ist nicht genug (TV film)
X on a Map
Zwölf Winter (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
Les Dents de la nuit
Neubližujte mé dceři (TV film)
Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2007 Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Hluboko zmražený
Lieben
Minotaur
2005 Crazy Partners (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Klaun
Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Starfly
2004 Legenda o Jiřím a drakovi
Munich Mambo
Teenaged
2003 Brána k nebesům
Espresso
For You Tonight
Tatort - Frauenmorde (TV film)
2002 Blue Hope
Dvojčata
2001 Last Blow Job, The
Láska pod bílými plachtami (TV film)
Mušketýr
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Sass
2000 Lava
Musik hat ihn kaputt gemacht
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Snílek a divoška (TV film)
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Eisbär, Der
Medicopter 117 (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1995 Without CFC
1994 Is It True or Not

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Überraschung - Neues Leben und alter Staub (S01E01)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Den blbec (S22E17)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S15E01)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Horečka (S09E05)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá růže (S04E13)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Always Sergej
1995 Without CFC
1994 Is It True or Not
1991 ABC des Seins
1990 Sein

Dokumentární

2013 Die Familie
2009 Gesicht zur Wand

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Die Familie

Producentská filmografie

Dokumentární

2013 Die Familie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace