Reklama

Reklama

Alicia

Krátkometrážní
Španělsko, 1994, 8 min

Scénář:

Jaume Balagueró

Recenze (80)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty bože, na tohle nemůžu napsat nic, ale vůbec nic pozitivního. Tenhle snímek plný zvráceností, nechutností a perverzity je to nejodpornější co jsem kdy viděla. Nechápu to hodnocení u tohoto snímku, snad jen, že to hodnotí podobně smýšlející jedinci, jinak vážně nevím. Je až děsivé, že je tolik lidí, kterým se takové věci líbí. Ale proti gustu..... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud zrovna sháníte svou pravidelnou dávku surrealistického hnusu, koukněte se na Alicii a máte tak na týden vystaráno. Je to opravdu hodně depresivní a úchylný kraťas. Jsem docela rád, že Jaume ve svých pozdějších hororech úchylnost vypustil a zapracoval ještě víc na atmosféře a depresivnosti. Je to lepší, na tohle bych v celovečerní podobě asi neměl sílu :D ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No popravdě je to hloupost, spíš směšná než nechutná, spíš nudná než zábavná, která navíc skončí ještě dřív, než pořádně začne. Každopádně jsem čekal něco s mnohem většími grády a na vyšší filmařské úrovni, s Lynchovým Eraserhead (jak jsem tu zahlédl) je tohle dílko naprosto nesrovnatelné, to není jako třeba Trabant a Mercedes, to je jako Trabant a raketa. Na druhou stranu jsem moc rád, když nějaká takováhle podobná blbůstka trochu zvedne mandle i adrenalin všem upjatým a zakyslým šosákům s pravítkem v zadku, proto ta moje třetí. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no ty vole... to jsem zas jednou navštívil havranův profil :) nic úchylnějšího jsem asi v životě neviděl a doufám, že už ani neuvidím! snuff perverze s trochu amatérskými triky, nicméně mající jisté osobité "kouzlo", dá-li se to tak vůbec nazvat... celovečerák s pěti nažhavenými pohrabáči v colon sigmoideum dvoumetrákových travestitů si ale s dovolením nechám ujít. 40% P.S.: byl bych pro rozvinutí prvních záběrů poněkud jiným směrem. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama