Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco málo zábavnější než loňský korejský pokus o postapo v podobě seriálového Černého rytíře. Vizuál je sice opět třetí cenová, ale tvůrci se to alespoň snaží přebít slušnou dávkou akce, která není úplně jalová a jako bonus je tu minimálně jeden z hlavních hrdinů docela sympaťák (ten kterého sem si na první dobrou spletl s Benedictem Wongem)...50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dong-seok Ma znova v komediálnom Bud Spencerovskom štýle zmláti všetkých zloduchov. Akurát sa tentoraz ocitol v postapo svete, kde je nedostatok vody, čo využije šialený doktor, ktorý unáša deti pre svoje úchylné experimenty. Našťastie Dong-seok Ma spolu s pár ďalšími nevýraznými postavami všetkých zachráni. Tentokrát nie je ten klasický žánrový kórejský mišmaš dvakrát vydarený. Bitky sú v neprehľadnom Bournovskom štýly. Veľké detaily, kopa strihov, rozheganá kamera. Triková stránka má miestami blízko k Asylum produkciám. Takisto tou absurditou. Proste americký vplyv Netflixu je príliš citeľný, čo Kórejským filmom nikdy nie je k prospechu. Celkovo ok bláznivý postapo jednohubka, ale potenciál tu bol oveľa väčší. 5/10. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický námět a řízek Dong-Seok Ma v hlavní roli? Tohle jsem musel vidět. Film bych rozdělil na dvě dosti odlišné poloviny. První nabídne spíše pouze nějakou expozici do děje, která ale bohužel vůbec nenadchne. Ba naopak. Vše se vleče, místy to sází až moc na vtip (to mi k tomuto tématu zas tak moc nesedělo). Ale s příchodem do nemocnice, kde se dějí všelijaké experimenty, to nabralo správné grády. Zejména ta choreografie kontaktních bitek špičková (vše okořeněné ještě poctivou dávkou brutality...Korea nezklamala). Precizně vystavěné finále, to se filmu jednoduše upřít nedá. Kdyby se film po celou dobu stopáže nesl v tomto duchu, moc námitek bych neměl. Ale i tak si to ty 3 hvězdičky zaslouží. Za mě dávám 6/10 ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Tradičně netflixovsky pitomý (blbé je to vskutku jen o trochu méně než např. Zachariášova Měsíční Rebelka), přeslazený, přesluníčkovaný atd. příběh amorem postřeleného Mij-Ka Ďu-Šííí-Na zachraňujícího svou lásku ze spárů šíleného MUDr. Mengelštajna. Naštěstí aspoň jeho parťák, Hodný, zlý a nerudný zKundysyn, je vcelku sympaťák a jako vždy velmi schopný fyzioterapeut, kterému jeden klidně uvěří i toho aligátora, a jak je v zemi kimči zaslíbené dobrým zvykem, je to řádně plnokrevné a bojově choreograficky docela kvalitní, takže jako uležet se to celkem dalo. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Dobře jsem si film užila, měl spád, všechno odsýpalo, hlavy odletovaly, zakomponovaný humor, báječný hlavní hrdina který se nejen boxersky s ničím nemazal, jen ten otazníček tam vzduchu visí, co by se mohlo stát doopravdy, kdyby k takovéhle katastrofě došlo. Kolik by se objevilo vědců a psychopatů, pomýlenců v dobré víře zachránit lidstvo. Člověk s malou potřebou vody a stravy, jen už by nebyl čistě lidské rasy. No...takže za mne zasloužené čtyři hvězdičky. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama