Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Kropáček má angínu (E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Třída Macha a Šebestové má jít na prohlídku Zoologické zahrady, jenže bez svého spolužáka Kropáčka, který má angínu. Mach a Šebestová se tedy rozhodli, že Kropáčka vyléčí. Vzali své sluchátko a zavolali, že chtějí být tak malí, aby se vešli do krku Horáčka. Přání se jim splnilo a vyrazili s pomocí nástrojů (kladivo, koštěte aj.) na hubení bacilů... (duklak2)

(více)

Recenze (44)

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepšie ako pichať Savo do žily, ale i tak by som podľa toho biológiu neučil ani na Vysokej škole života. A infektológiu už tobôž nie. Diera príbehu: Mach a Šebestová sa vyberú navštíviť Kropáčka "hned po obědě", ale keď sa mu potom dostanú až do žalúdka, tak tam nájdu "rohlík s máslem, co měl Kropáček k snídani"! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Žáci z 3B si umí i s angínou poradit. Opravdu hezké ztvárnění a představení dětem angínu. Je super sledovat, jak tvůrci vizualizovali bacila do podoby "brouka", co cení zuby a Mach je hlava nehlava kolí k zemi kladivem a Šebestová, jako správná akční hrdinka, je napichuje na vidličku. Jo abych nezapomněla, měli s sebou ještě psa Jonatána :-D a ten jich taky pár zlikvidoval. Hustý večerníček.. Pro mě nejzajímavější díl z cyklu Macha a Šebestové. ()

Zajímavosti (1)

  • Když Mach se Šebestovou šplhají Kropáčkovou dýchací trubicí horolezecky vzhůru, zeptá se Mach Šebestové, kde má kýbl s rejžákem, protože ho budou ještě potřebovat. Šebestová mu odvětí, ať ženský starosti laskavě přenechá jí a vystrčí k němu nohu, kde má kýbl zavěšený na kotníku. Jenomže chvíli před tím je záběr na šplhající Šebestovou i na její dvě nohy a ani na jedné z nich nemá pověšený kýbl. (rikitiki)

Reklama

Reklama