Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film sem docela slušně ignoroval. Nakonec kvůli Anne Hathaway shlédnuto. Nejlíp samosebou fungujou scény v první půlce filmu, kdy se poznávaj a mluvěj spolu. Ovšem scény s tou oplzlou hudbou, fanynkama trhajícíma si pohlavní orgány, a oplzlou kapelkou ve stylu New k........ block, ty byly jednoznačně za odpad. No a druhá půlka už mě vůbec nebavila. Filmu by slušelo spíš trošku úhyb do komedie, a jinej hlavní představitel. Pak možná za tři. Takhle jen dvě umolousaný hvězdičky. 30%. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Pro cílovku je to top, Anne Hathaway prostě pořád romcom umí jako málokdo. Na to, jak stupidně na papíře zní premisa, je to nakonec dost v pohodě, velmi dobře zahrané (chemie mezi herci funguje na jedničku s hvězdičkou) a vlastně i dost realistické (paparazzi jsou absolutní zlo a nikdo mě nepřesvědčí o opaku). Ale pokud nejste cílovka, mám pro vás snadné řešení, jak se nemuset rozčilovat na sítích - prostě na to nekoukejte! Dík. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Ach jééééééžiši, tady se zase vyrojili haters....... Haters gonna hate...... pravidlo staré jak lidstvo samo. Očekávám, že se na film dívá cílovka, protože buď četli předlohu, nebo se líbí příběhová linka, nebo mají rádi dané herecké obsazení...... Jinak nemám důvod se na  to dívat a psát hejty...... Ale vono lidi....... Geeeeeez. Not a rocket science. Po tématice holocaustu a po sračkách, co vidím a čtu denně kolem sebe, to byl velmi milý a pohodový příběh. má to to, co příběh má mít, dostanu, co očekávám, neočekávám oskarové ambice a dokonce mě to i přiměje si přečíst původní předlohu což se u takových jiných nejmenovaných zbytečně vyhajpovaných "blockbusterů" v žádném případě nestane......... Eat your hearts out, chill out, podívejte se na sebe do zrcadla, něco pěkného si povězte, protože to hodně dlouho asi nikdo neudělal.....  Peace out! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantizovaná verzia zajačika, ktoré si ulovila slobodná mamička, on slávny, ona s dieťaťom, ona sa vzpiera, on strašne chce, sú tu generačné problémy, ale všetko dopadne tak, ako si (hlavne) ženské publikum želá. Pretože film je na rozdiel od románu snom. Román má záver realistický, film chce pohladiť. Realita však v týchto prípadoch zvyčajne filmom nie je. Vie to potvrdiť aj taká Demi Moore. Na strane druhej je aj obmedzený druh a pri troche šťastia môže žena naraziť na slušného gerontofila. Napríklad Macrona. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ano, na jednu stranu bych mohl tuto podívanou rozcupovat na miniaturní kousky a nikdo by mi nemohl říct ani slovo. Především zápletka totiž vzhledem k tématu nenabízí absolutně nic nového, nápaditého, nepředvídatelného, postavy též nelze označit jinak než jako tuctové, a celému tomu filmu chybí i nějaký osobitý tvůrčí styl, či jakýkoliv výraznější přístup. To vše prostě tak je a kdo se na těchto faktech bude chtít houpat, tak se jednoduše nad tímto průměrným romantickým dramatem ušklíbne a během pár chvil o něm už nebude ani vědět. Jenže je tu jedno velké Jenže. The Idea of You je na druhou stranu totiž zpracováno strašně příjemným způsobem, celé to budí milý, pohodový a nikterak vnucovací dojmem, navíc veškeré zde přítomné postavy jsou až nevídaně sympatické, a to platí především pro tu ústřední milostnou dvojici, kde bych tedy úplně netvrdil, že by to tu mezi nimi nějak zásadním způsobem úplně jiskřilo, ale věrohodně ten vztah působil dostatečně, ostatně stejně tak jako emoce, kterých tu bylo též až po okraj, ovšem jak zmiňuji, na mě zabraly v plné síle, a tak i za ně dávám jasný palec nahoru. Navíc to má pak i poměrně svižný spád, ony postavy se pak nechovají nějak mimo realitu, což byl také fajn přístup, a tak ve výsledku mohu jen zopakovat, ano, prakticky v žádném ohledu tento snímek nic nového nenabízí, ani nepřináší, nicméně díky příjemnému a svěžímu zpracování mě to v tomto případě ani trochu nevadilo a pro nenáročné cílové publikum by se tak mohlo jednat určitě o velmi milý zážitek. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • V kanceláři Solène (Anne Hathaway) je plakát průkopnice abstraktní švédské malířky Hilmy af Klint, jejíž obrazy patří k prvním známým abstraktním dílům v dějinách západního umění. (Johnny.ARN)
  • Když Solène (Anne Hathaway) čte negativní příspěvky na sociálních sítích, poslední dva mají stejnou přezdívku (@Zappy_Moonhead), ale rozdílné profilové obrázky (první je muž a druhý žena). Všechny ostatní účty jsou jedinečné. (Johnny.ARN)
  • Fanoušci se domnívají, že Harry Styles byl inspirací pro romantický román „The Idea of You“, protože Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) je mladý britský hudebník, který je zpěvákem fiktivní skupiny August Moon, podobně jako bývalý zpěvák One Direction. Styles a Campbell mají také podobný vkus na ženy, protože zpěvák písně „Watermelon Sugar“ chodil s Olivií Wilde, která je o deset let starší než on. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama