Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel, Štěpán a Hynek, tři mladí ajťáci z Prahy, jsou na útěku před všemocným mafiánským kmotrem. Azyl najdou v hotelu na chorvatském pobřeží, kde se ubytují pod falešnými jmény. Adéla, dcera českého majitele hotelu, sem přijíždí tak jako každý rok na prázdniny. Mezi Adélou a Gabrielem to poprvé zajiskří, ale kluci vědí, že stejně jedou ráno dál. Druhý den se však ukáže, že to bude jinak. (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Chudobka odpad!

všechny recenze uživatele

Na Primu se skoro nedívám, dnes jsem to bohužel porušila. Při snídani. Z těch mladých "herců" možná jednou budou herci, zatím je tam jen Filip Červenka. Ti mladí mají ještě možnosti něco v budoucnu dokázat. Sandra Nováková už těžko. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Jako u těch nápadů a námětů opravdu nikdo nepřemýšlí ? Jako vážně mi chcete říct že česká republika vypadá jak čtvrť někde v temným Bronxu, nebo italským městě kde se to jenom hemží dýlerama, fetkama, mafiánama a šmejdama všeho druhu ? Vážně mi chce někdo namluvit že můžete někam přijet a vzít "místo" v jedné z nebyrokratičtějších zemí evropy kde se bez 3 dokladů a 54 ověření dalších údajů, nepodíváte ani na záchod ? Vážně by nikdo po 5 minutách nepoznal že ste v životě nedržely v ruce šejkr a nebo nestál za barem. No tak. A teda když už, tak bych poprosil o seznam "letovisk" kde se nachází hezký holky co jenom čekají na to až přijede nějaký kluk aby mu hned padly kolem krku. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další letošní snaha o vytěžení Jugošky, tentokrát se ovšem nepodíváme k moři do nádherných přímořských letovisek, ale do nějakého hotelu ležícím kdovíkde, jemuž šéfují Češi a je obývaný jakože typickými Čechy na dovolené, což by na první pohled nemusela být úplná katastrofa. To by to ale celé nesmělo působit neuvěřitelně amatérsky, nudně a nevtipně. Dialogy jsou místy přímo utrpení, většina dění postrádá jakoukoli logiku, vizuál je televizní až běda. Mladých herců mi bylo až líto, v jaké zbytečnosti se musejí pitvořit, ale za ten pobyt u moře to nejspíš stálo. Dalších dílů seriálu Lež na pláži se vyhnu opravdu velkým obloukem, TV Prima letos fakt jede bomby... 2/10. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kráso, prima zase jede bomby a to je, vážení, teprve čtvrtina roku za námi. Trošku se bojím, co nás čeká na podzim. Každopádně prima už totálně rezignovala na nějaké nápady? Eliška a Damián sice byla kardinální blbost, ale pořád se dalo tvrdit, že ten nápad byl vlastně docela dobrý. Tohle zní blbě už jenom podle popisku a první minuty to promptně potvrdí. Primo sorry, ale tohle zkrátka nemohlo fungovat ani na papíře. On i takový ten stereotyp té "typické české rodiny" (která si na cestu do Chorvatska nasmaží tuny řízků a nechce za nic platit) už zkrátka není vtipný. Takové blbosti, že nějací vývojáři appky na Android v rámci hecu hacknou ovládání semaforů a během toho objeví konspiraci v nejvyšších politických patrech je prostě už naprostá kravina. Stejní lidi, kteří mají (asi) perfektní technické znalosti, tak svůj objev předají falešné policii (srát na to, že porušili x zákonů a kdyby něco takového se stalo ve skutečnosti, tak jim ta zásahovka taktéž klepe na dveře) je vrchol absurdity. Já vím, že podobné seriály jsou spíše pohádka a smysl dávat nemusí, ale minimálně ta prvotní myšlenka by aspoň mohla být trošku uvěřitelná. Jediná výhoda tohoto seriálu je, že tam "nestraší" Klus, Burešová nebo Smetana, ale asi bych spíš překousnul toho Kluse, než že je to úplná pičovina. ()

j.sorensen odpad!

všechny recenze uživatele

Takže po spacáku tu máme pláž a Nováková si myslí, že když už je špatná herečka, že snad bude lepší scénáristka? Ne, není. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky když si člověk myslí, že Prima našla své dno (Degeška a Tymián), ozve se zabouchání zespoda. Tohle už snad ani není legrace. Všichni se chovají jako totální idioti, představa, co všechno můžou udělat potrhlí ajťáci, co vydělají miliony každou hodinu a pak se rozhodnou vypnout všechny křižovatky, scéna na hranicích (které překvapivě nejsou) a řada dalších zhovadilostí je doprovázena sestavou hereckého mládí (bože můj, jeden/jedna horší než druhý/druhá) a tomu všemu vévodí Sandra Nováková, která asi přešla na nějaký solidní matroš, protože vypadá tak úděsně, jako kdyby si k natáčení odskočila s protialkoholní nebo protidrogové léčebny. A prý smolila i scénář, takže se může směle porovnat s dvěma opusy jisté Marinové (Seznamka, Román pro pokročilé, Ženy a život). Jenže tam jsou alespoň dobře vypadající herečky a občas nějaký ten exteriér. Tady máme hotýlek, který si hraje na velkou pětihvězdu (která stojí v exteriérech vedle) a bazén má asi jako vila. Hrůza...chápu, že spousta věcí i v těch nejkvalitnějších filmech je absurdní, nebo zkratkovitá, ale tohle je další totální sračka. Prima jde do háje zcela a úplně a čekám, kdy tam přejde soudkyně Barbara s Nebezpečnými vztahy. Řada seriálů Novy je kvalitních, ale tohle je čím dál tím horší. ()

R-Fitch 

všechny recenze uživatele

Tak co... typická Prima. Ani to fajn prostředí nezachrání, že jde o další nudnou bezduchou krávovinu s umělejma nepřirozenejma dialogama, o reakcích postav ani nemluvě. To i ta volovina s Klusem byla lepší... a že to teda byla volovina! No nic... hned na začátku titulků na konci dílu "námět Lenka Hornová". Jako nic proti ní, ale ta už delší dobu na co šáhne, to zku*ví. Horší než tohle byl snad už jenom ten Damián, tam jsem nevydržel ani ten první díl celej. ()

negativ odpad!

všechny recenze uživatele

Ta zápletka je geniální - kluci, kteří se chovají jak 10letí haranti, jsou zároveň geniální IT programátoři, během 2 minut omylem zjistí roky trvající korupci, ještě v noci to hlásí na 158, jak se obvykle takové kauzy nahlašují a hned ráno je tam početná zásahovka, naštěstí tátovu starou rozbitou dodávku, kterou každá taková špičková IT firma potřebuje, nestihli přepsat na firmu a tím pádem mohou inkognito zmizet za hranice, kde vystupují pod falešnými jmény, nicméně bez dokladů - pouze mezi sebou se oslovují jinak, čímž nadobro zamotají hlavu policii, která po nich z bůhvíjakého důvodu intenzívně pátrá a jelikož už po celodenní jízdě padají únavou, ubytují se v hotelu, únava je ta tam a jdou na celou noc pařit do zavřeného baru u bazénu, kde jim barmanky nejen poskytnou veškeré občerstvení, ale samozřejmě se do nich během 5 minut zamilují. S napětím tedy očekávám další pokračování tohoto neuvěřitelně zajímavého příběhu, podtrženého navíc skvělými hereckými výkony. +++ Zlí jazykové tvrdí, že ženské patří do ruky vařečka, případně určitá část mužského těla. S tím se samozřejmě neztotožňuji, ale u Sandry Novákové to platí určitě, rozhodně by se pak měla obloukem vyhýbat pokusům o psaní scénáře. Zřejmě absolutně netuší, jak se něco takového dělá a ten její Vojta už zcela rezignoval na nějakou minimální kvalitu. Tak hlavně, že to bylo fajn natáčení u moře... Prima už by se měla zamyslet, zda je fakt nutné vyhazovat prachy oknem a točit takové neuvěřitelné sračky. ()

Ponkry01233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý a originální příběh. Jsem rád, že konečně dostali prostor mladí a nadějní herci. Nemusí všude hrát jen herci středního a seniorského věku. Jako komedie by to mohlo být akorát o aspoň trochu vtipnější. ()

Jarda01 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další odpad z produkce Prima. Chrlí jeden seriál za druhým v duchu kvalitu nahradíme kvantitou. Ještě že jsem přišel na způsob jak obejít znemožnění přetáčení reklam. Alespoň mne hřeje vědomí, že k těmto seriálovým obludnostem nepřispívám. ()

hateorlove odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky strašně hodná v hodnocení seriálů a filmů, vždycky na něčem najdu něco pozitivního, čím si obhájím, proč tomu cpu čtyři hvězdy, i když to jiní zhejtí. Ale tady dávám tři hvězdy za Hanu Drozdovou, která je krásná a neokoukaná a měla být víc vidět, protože je zajímavá hereckým projevem i vzezřením, ale pak ty tři hvězdy zase hned beru za všechno ostatní. Za podivné kulisy kolem baru, které mají zastínit pozadí, které se úplně nehodilo do záběru, za nafouknuté rty Sandry Novákové, za holky Rybové i Höppnerové, které ještě potřebují nasbírat zkušenosti, aby před kamerou působily aspoň trochu věrohodně, za rozhovory, které šumí do prázdna a za prapodivnou zápletku tří ajťáků, kteří hacknou semafor a pak nepozorovaně zmizí z digitální země. První díl jsem nakonec viděla celý, i když jsem měla cukání spravit si chuť sledováním stejně odpadních Andělů s Dědkem a Kulhánkovou, jenže pořád jsem hledala "to něco," za co bych ležící lži na pláži mohla dát aspoň tu jednu hvězdu... Marně. ()

Johannna

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnula na Primu v úžasu chvíli zírala na podivný dialog mladých slečen, připomínalo to nějakou reality show, ten procítěný dialog....po chvíli jsem poznala, že jde o nový seriál. Ti tři kluci byli o něco věrohodnější. Celkově překvapivé - co všechno lze vysílat ve svátek v hlavním vysílacím čase. i když, ono jde hlavně o reklamy, že... ()

ohneta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě docela bavil , je potřeba se na to dívat jako na oddychový seriál a neřešit kraviny, jako kdo má co oblečenýho a nebo , že je hned ubytovali bez pasů. Věřím že se seriál rozjede a nebude nouze o srandu. ()

aiden.pierce 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám pocit, že tady recenzenti nevědí na co koukali. Tenhle seriál je “televizní odpočinková věc pro pobavení”. Nic víc, nic míň. A hodnotit to příběhem a výkony vedle vysokorozpočtových seriálů (viz. Netflix) nemá vůbec cenu. Prima se tady snažila o oddechovou jednoduchou věc, která bude vypadat lépe, než jiné jejich práce tvořené ve studiích (Eliška a Damián, Zoo a další). Seriál je normální fajn oddechovka u které by člověk neměl hLuBoCe rozebírat motivace postav, příběh a další části. A nemá cenu ho srovnávat na stejné škále, jako napr. Sex Ed, Stranger Things, nebo já ani nevím. A pokud divák hledá tohle, nemá koukat na televizi ve 20:15. Lidi se musí naučit rozlišovat TV a Světové streamovací platformy. Jsou to úplně jiné věci.  A proto i asi dávám 4 hvězdy.  1. Abych naštval chudáky dotčené seriálem  2. Protože seriál splňuje přesně to, co očividně chce a na nic víc si nehraje. Splňuje to v pořádku a na škále těchto televizních prací je podle mě na vyšší půlce ()

Reklama

Reklama