Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní psycho.... Tak nějak si za to mohl i sám, normální člověk pozná divného člověka už hned na začátku.... Jak se říká malá lež, velká lež... Já bych se hned po první lži od cizího člověka držel dál a né ji ještě dávat email. Co se týče znásilnění, tak při první známce zneužívání bych se určitě nevracel do bytu, ve 25 letech už musí poznat o co tomu člověku jde... No a i tak se vrátil a nechal se ojet.... Na konci jsem čekal nějakou pořádnou akci násilí, nestalo se.......  Odesláno z mého iPhonu :-) ()

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě super poučný seriál. Tak skvěle zahrané a životem napsané, až to místy chce člověk vypnout a ulevit si od toho hnusu. Ponaučení je jasné, vážit si sebe sama a řešit primárně sebe a svůj život. Nenechat si to nabourat defektními jedinci a magory, kterých kolem nás chodí volně nespočet a mají potřebu hrát hry a ničit nebo komplikovat životy těch druhých, aby je stáhli do stejného srabu. A zaručeně se to netýká jen stalkingu, ale vztahů obecně. Bez ohledu na pohlaví, za což taky hvězda nahoru, protože to ukazuje realitu - u muž může být stalkován nebo sexuálně a jinak obtěžován ženou. Ps. pokud se toto někomu děje, okamžitě na policii. Sami nic nevyřešíte a nepřestane to, bude se to jen dál stupňovat. ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Sobík je jeden z nejlepších, nejsilnější, nejimpozantněji natočených, napsaných, zahraných, lidských seriálů, co jsem kdy viděl. Už to budou dva týdny, co jsem to dokoukal a stále na to musím myslet. Seriál stojí na ústředních dvou postavách Donnym a jeho stalkerce Marthě. Obě tyto postavy jsou tak komplexně napsané, jde se s nimi do extrémních hloubek, které jsou povzneseny výkony oběma jejich herci. Sobík otvírá hromadu komplexních témat, které jsou zpracované s neuvěřitelným dopadem a grácii. Nic není vykresleno černobíle, na vše je nahlíženo s opravdovým nadhledem a pochopením pro celou tuhle šílenou situaci. Já opravdu nejsem ani schopen slovy vyjádřit, jak moc je v Sobíkovi perfektní to spojení všech prvků, které dělájí aduiovizuální dílo tak silným příběhem či zkušeností. Tohle je po všech stránkách jedinečný projekt, že jakkoliv to hodnotit nemá smysl.  Tohle je tak silná a obrovsky vypovědní záležitost, kterou by měl každý vidět. Tohle si prostě musí každý zažít sám, je to neuvěřitelná jízda. Zajímavé komentáře: EvilPhoEniX, klukluka, petikacka ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Seriál funguje jako reklama na sexuální obtěžování, jinak mu chybí logika a větší prohloubení příběhu hlavního hrdiny, abychom pochopili, proč se čím dál víc noří do hloupých rozhodnutí a začíná adorovat svou stalkerku. Na druhou stranu se při sledování některých pasáží opravdu necítíte dobře, takže emoční jízdu nemůžeme seriálu upřít.Po prvních třech dílech bych doporučoval, kudy bych chodil. Pak se ale objeví pár nepěkných věci z minulosti a vám začne docházet, že celý příběh je dost překroucený a za hranicí uvěřitelnosti, zvlášť ve chvílích, kdy hlavní postava pořádně nic neřeší nechává vše zacházet do absurdna a očividně sám má větší psychické problémy než ona stalkerka. Dobrý seriál, kterému ale občas chybí logika. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem seriálovou verzi Misery musí zemřít pro generaci sociálních sítích a stejně vyhoneny průměrný projekt jako třeba Dahmer. Naštěstí jsem čekal blbě. Protože tam hlavní herecké duo předvádí neskutečné věci. Kór v situaci, kdy on hraje sám sebe. To teda klobouček vzhledem k některým scénám. K tomu bych se nechtěl vracet. Hrozně talentovaný člověk, snad bude hrát i psát víc. A ona určitě posbírá herecké ceny. Zaslouženě. Jinak to má neoficiální 8. díl, kdyz si do talkshow ten debil Piers Morgan pozval skutečnou stalkerku, podle které je to napsané a která se tam chtěla obhajit, že to není ona. A on jako alternativec ji chtěl dát prostor, že si to Netflix jakože vymyslel. Ten momwnt, kdy mu dojde, že se tím obhajováním přiznává a je ještě větší magor než v seriáluy je naprosto k nezaplacení.   Tradičně platí, že to má mít o 2 díly méně, ale i tak super.    8/10 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama