Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Sebule 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení. Věděl jsem, že seriál je o stalkingu, ale že to bude takhle osobní, překvapující a poučné, to jsem netušil. Nevím, kolik z toho bylo real, ale jestli alespoň většina, tak klobouk dolů. Příběh mě vtáhnul a měl jsem problém se odtrhnout. Zajímalo mě, jak bude příběh pokračovat, jak se Donnyho život může ještě zhoršit nebo překvapit. Až na trochu slabší začátek, menší repetetivnost a občas velice zvláštní chování postav. Hodnocení: 8,5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOJE STALKERKA JE PROFESIONÁLKA!“ Asi takhle – „Sobík“ je kretén a všechno co se mu děje si zaslouží… Nebaví mě to! Nebaví mě sledovat idiota, dělajícího jedno debilní rozhodnutí za druhým. Navíc je v podstatě úchyl… Takovej „stalkerskej“ seroš pro všechny, kteří chtějí nakouknout do života píčuse. P.S.: Jessica Gunning je na Oscara! (kurva fakt bych nechtěl, aby po mě tahle osoba někdy šla!)    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je vytvořen na základech autobiografické one-man show Richarda Gadda. 2.) Příběh je o sexuálním zneužívání, sexualním napadení a objevování „vlastní jiné“ sexualitě. 3.) Thx za titule „Tomáš Pikl“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě super poučný seriál. Tak skvěle zahrané a životem napsané, až to místy chce člověk vypnout a ulevit si od toho hnusu. Ponaučení je jasné, vážit si sebe sama a řešit primárně sebe a svůj život. Nenechat si to nabourat defektními jedinci a magory, kterých kolem nás chodí volně nespočet a mají potřebu hrát hry a ničit nebo komplikovat životy těch druhých, aby je stáhli do stejného srabu. A zaručeně se to netýká jen stalkingu, ale vztahů obecně. Bez ohledu na pohlaví, za což taky hvězda nahoru, protože to ukazuje realitu - u muž může být stalkován nebo sexuálně a jinak obtěžován ženou. Ps. pokud se toto někomu děje, okamžitě na policii. Sami nic nevyřešíte a nepřestane to, bude se to jen dál stupňovat. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název Sobík a zařazení žánrů Drama/Životopisný- Nenapadá mě aktuálně nic méně atraktivnějšího než tohle. Dal jsem okamžitý PASS znělo to jak Father či Země Nomádů v seriálové verzi. NAH THANKS! Ale tohle teda kurevsky klame tělem. Ne ne ne tohle není žádný ukecaný Drama pro intelektuální sráče, tady okamžitě přidávám Tagy! Stalking Thriller, True Crime a přidavná jména jako- Pervérzní, Zvrácený, Neskutečný, Nátlakový, Sžírající, Depresivní,Náročný,Nepříjemný, Traumatický,Znepokojivý a Emocionálně psychologický MASAKR!!!! Hned to zní a vypadá zajímavěji no ne?? ! :D Celé je to dle skutečných událostí a je až neuvěřitelné jaké peklo si hlavní hrdina prožívá a že s tím vlastně nemůže pořádně nic dělat. Za život se potkává opravdu jen s divnými lidmi. Na jednu stranu je to chudák, na druhou stranu si za některé věci může sám. Vrcholem pro mne byl díl číslo 4- Experimentování s různými drogami a zneužívání chlapem TPČO! Finální proslov na Stagi o svém životě před všemi měl sílu i hloubku. Tohle prostě zažít nechceš. Velké překvapení roku, které přišlo tam, kde jsem jej rozhodně nečekal. Zvedám nakonec na plný kotel, protože tohle ve mně bude chvíli ještě rezonovat. 85% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nič v zlom, ale tento herec je nehorázny tĺk. Priveľmi dobrý, naivný, dôverčivý a zmanipulovateľný, čo predátori vycítia na kilometer. Tú tučnú piču by som proste ignorovala, alebo išla hneď na políciu, a toho starého úchyla, ktorý ho ládoval drogami a preťahoval, by som hádam aj zabila. Niektorí ľudia to majú v hlavách tak pomotané, že nechápem, prečo nie sú v blázinci. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Richard Gadd dostal celkovo 40 000 e-mailov, 740 príspevkov na sociálnych sieťach a 350 hodín hlasových správ od svojho skutočného stalkera. Medzi najznepokojujúcejšie detaily seriálu patrí to, že všetky e-maily, ktoré Donny dostane v šou, sú doslovnými kópiami skutočnej korešpondencie. (Tinusa14)
  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

16.09.2024

Přestože poslední ceny Emmy si odbyly své předávání teprve v lednu tohoto roku, máme za sebou zase další ceremoniál, kde se rozdávaly sošky za seriálově plodnou první polovinu roku 2024. Do… (více)

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama