Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Chudoba cti netratí, na grilu cos škvíří, vše se ve zlé obrátí, příjdou čtyři štíři.“ Citlivé rodinné drama, vypečené a pikantně okořeněné aneb s puberťáky jsou starosti. Ví to rodiče vegetariáni, ti normální i kanibalští čističi, kteří původně jedli jen bezďáky a socky, což je sice chvályhodné, ale zaprasí to chuťové pohárky a zkazí žaludek. OKÉNKO KARAVANU: [][] Kdo z něj kouká? Brýlatý ňouma „na zbraně nevěřím“ Keith, který vypadá, že neumí do pěti vidláků napočítat, submisivní puťka Kathleen, ulíznutý „nikdy taťku neposlouchám“ Jeffrey a sympaťanda Amy, jediná „jedlá“ postava. [][] Zato dva buranští vidláci umí napočítat jen do jedné, nad Amy sliní jak Pavlovův pes a kromě choutek mají i brokovnici. Též parádní twist (!), dědka se srdcem na dlani, Juli Ann vyzbrojenou manželem zlobrem a lesbickou sestřičku Savannah s lukem, řečenou Krejž holou! Kvalitní psychopati i zábava. Jen při výstřelu iniciativního blbce Faustka remcala, že Kaplan je vůl. Není, to já vůl v úvodu říkal: „Fajn žabka, ta ať přežije. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O filmu je nejlepší nevědět vůbec nic, člověk je pak příjemně překvapený už v prvním zvratu. Komentář bez spoilerů se tak prostě neobejde. Rodina z LA si vyjede na piknik co nejdále od civilizace. Jeden by myslel, že chtějí na venkov kvůli čerstvému vzduchu. Jenže už v jejich obytném voze dojde k momentu, kdy divák zjistí, s kým má tu čest. Líbilo se mi to hmatatelné napětí ve vzduchu, kdy čekáte, až propuknou jatka. Jediný problém jsem měl s tím, komu držet palce. Závěr se přehoupne do rozkošného masomlejnu, kdy se pro džber krve nejde daleko. Jasně, je to prvoplánové a divák si může maximálně hádat, kdo zařve jako další. Dojde na nůž, obří kladivo, luk, váleček na nudle!, rozžhavenou plotýnku, vroucí vodu, kulovnici i porcování oběti. V největším klidu byl až do konce slizký táta, nejlepší výraz psychopata měl syn Jeffrey. A jaká je největší odměna? Přece očičko... Zábavná vybíjená pro ty, co při sledování vypnou, nic pro ty, co by chtěli hledat originalitu či nedejbože umění. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'd rather eat pussy than people, aneb lesbické pnutí, či do živého tnutí..? Oprýskaný pick-up a mastní vidláci pojídající kobylky mají vést diváka k falešným stopám, jenže už ten grilující kanadský Fassbender působí natolik podezřele, že čistokrevný hixploitation můžeme rychle vyloučit. Zábavná změna, stejně jako skutečnost, že šerifův zástupce, předtím než se na něm vykoná žánrové klišé, zahýbe s vývojem děje. Čekání země javorového listu jestli dřív natočí výjimečně dobrý horor, nebo Toronto Maple Leafs vyhrají Stanley Cup, se ale nadále protahuje.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Doporučuju nekoukat na trailer nečíst obsahy, komentáře a ani si o filmu nic nezjišťovat. Takže kdo neviděl od teď už nečtěte. Scénář snímku není nějak extra vyšperkovanej ale o to tu ani nejde. Jde o celkem povedenou a zábavnou vybíjenou dvou rodin. Kde dojde i na nějaký to gore. Tady mě sice někdy sral střih jindy bych zase co se týče gore klidně i víc přitlačil. Ale jo. I to se počítá. Nejvíc asi pobavilo sežrání vlastní bulvy. Celkově je to celý pojato takovým odlehčeným stylem. Žádnej megahit z toho asi nebude ale na to, že jde o režisérskou prvotinu jde o v pohodě koukatelnou hororovou odreagovačku které ani v podstatě nemám moc co zásadního vytknout. Lepší 3hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zábavná vybíjaná medzi dvomi rodinami v izolovanom dome, jedná je tá "dobrá", tá druhá kanibalská. Ktorá zvíťazí? Kto má rád gore, môže do toho kľudne ísť, o nič iné totiž nepôjde. Vidlička do oka, oko následne von a ham, mňam, to je sranda. Nakrútené skôr v odľahčenom, až komediálnom štýle. Potešil jeden zvrat na úvod (pokračovanie už bolo jasné), menej už potešila predvídateľná koncovka, ale Kanaďania viac ako na scenár či inteligenciu stavili len na krvavosť, čo mňa osobne nikdy nemôže uraziť. ()

Reklama

Reklama