Reklama

Reklama

Lily najde skříňku s deníkem a přečte si ho. Potom se rozhodne, že změní svůj život a promění se v divokou ženu. Začne chodit se spolužákem a se svým profesorem najednou a problémy začínají... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

numi 

všechny recenze uživatele

Vlasy mi hrůzou nevypadávaly, takže to máme jednu hvězdičku. A ani jsem zoufale nebušil hlavou o klavír, což krom sousedů ocením i já, a to druhou hvězdičkou. A tím skončím. Teď se vrhnu do kritiky... ;o) Tento film je naprosto a zcela bez náboje. S takovým scénářem by zázraky neudělal žádný režisér a ani žádní "velcí" herci. Alyssa Milano je krásná mladá dáma, která umí být zatraceně sexy, takže její filmová proměna v sexy ženu je tak trochu špatně uvěřitelná, a to i přesto, že se ji filmaři, dle telenoveláckých předpisů, pokusili navléct do extra asexuálních šatů, dali jí prošoupané boty a zahalili ji do kloboučku (mimochodem - byla v něm docela sexy, že?). Chyběl falešný předkus - to ví přece každý... ;o) Takže zpátky k tomu scénáři. Námět je dobrý, teda ne ten s deníkem - to je blbost, ale ten učitel, co nesmí malovat a tak, ale jak s ním bylo naloženo je opravdu zoufalé. Prostě a jednoduše si přečtěte ty dvě věty od distributora ("Lily najde skříňku s deníkem a přečte si ho. Potom se rozhodne, že změní svůj život a promění se v divokou ženu. Začne chodit se spolužákem a se svým profesorem najednou a problémy začínají..."), odmyslete si ten výmysl, že Lily s tím profesorem chodí - on se jí snaží sbalit a ona je zmatená, ale nic spolu nemají, a pak si pusťe posledních deset minut filmu. A to je vše. Pobavíte se asi stejně jako já, až na to, že já viděl Alyssu Milano nahou... Ha!;) Dvě hvězdy a ani o chlup víc. [duben 2006] ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to šílená hovadina, ve které se střídá jeden blábol za druhým (tím myslím hlavně ten deník, který ve filmu neměl snad žádnou větší pointu a byl absolutně nedomyšlený). Na druhou stranu film disponuje sympaťákem Xanderem Berkeleym, kterého fakt můžu. Přihoďte si k tomu, že ztvárnil roli umělecky založeného profesora a že už jsem dlouho ve filmu nenarazila na roli tam blízkou mojí osobnosti (tedy až na posledních 15 minut) a hned vám asi bude jasné, proč jsem tomu hodila ty 4*. Pokud by byl v hlavní roli nějaký biolog ztvárněný jiným hercem, pravděpodobně bych se na to ani nedodívala a uvažovala bych o hodnocení mezi jednou a dvěma hvězdičkami. Jenže, jak už jsem řekla, Xander si vzhledem k mojí duši vystřihl takového sympaťáka, že jenom kvůli němu tenhle film vynáším tak vysoko. A to měl hrát snad největšího záporáka celého filmu, což by vás jen mělo přitvrdit v tom, že tenhle film je prostě odpad a vy si tyhle moje kecy nemáte radši vůbec číst :-)) ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Ach můj filmový Bože, copak už se jednou nepoučí a pochopí, že když původní film nebyl nic extra pak pokračování je z 90% pěkný propadáček? Tady to platí stejně jako Euro v Unii. Jednička jak jsem psal v její recenzi nebyla nic extra thriller ovšem co jak se říká nepokonili tehdy, zkonili teď. K duhu mi jde výběr hudby a slušná kamera. Ovšem po herecké stránce je film stejně kvalitní asi jako "značková" obuv z tržnice, tudíž spíš než thriller mi připomíná teenage film pokoušející se o napětí. Paní režisérce bych doporučil jiný žánr na který by se měla specializovat, scénáristům aby si zase zjistili co je podstatou thrillerů čiliže napětím protkané scény s pokud možno nečekaným a šokujícím koncem. Ale když už se budete jó nudit, riskněte to s tím, že se váš stav pravděpodobně ještě zhorší. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Jako eroťák pro teenagery, wow :-) proč ne. Všichni jsou krásní, hodní nebo zlí, slizký učitel (který mě byl skutečně nejsympatičtější) se sápe po své nové inspiraci se vším všudy a je mu zcela jedno, že ten nový objekt stejnou měrou využívá jeho a ještě stíhá rozložit rodinku, ve své stupidní frustraci z toho, že je obyčejná(ý) hm hm. No natočit to třeba Adrian Lyne, asi by to byla hustá kaše. Stejně jako kdyby se scénáře chopil někdo méně zasažený otřepanými klišé, nebylo by břečkovitého a naprosto zbytečného konce. Okatý děj a pointy, který si film vypůjčil od lepších bratránků, ho ještě nedělá dobrým. I když musím tu jednu hvězdičku dát za mé neustálé očekávání něčeho hutnějšího a kompaktnějšího, protože mě namlsaly podivně dětské obrazy a smyslný tvůrčí proces, což je vlastně asi jediné plus na tomhle nočním béčku. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z žánrového hlediska je Lily jen hodně slabým odvarem jedničky. Nejde totiž vůbec o thriller ale o jakési jehce erotizující romantické drama, u něhož si v závěru nějakým zázrakem tvůrci vzpoměli, na co vlastně navazují a tak tam rychle horkou jehlou nějakou tu "jakože napínavou" thriller scénu dopsali (čímž ale jen už tak slabému filmu tu hlavu pod hladinou přidrželi o něco déle). Opravdu je ta původní premisa záporačky změnena v v podstatě oběť a opravdu z toho vyplývá, že za to všechno může ona? Chce se mi věřit, že jsem to jen všechno blbě pochopil. Na druhou stranu to vlastně není nic jiného než jen film o strašně krásné mladé holce, jejíž krásou je řečeno vše. A Alyssa Milano tehdy byla strašně krásná mladá holka. Takže vlastně účel byl splněn. Jen měl tvůrcům někdo říci, že by to měl být i trošku dobrý film, kromě toho, že tam hraje hezká mladá buchta. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film je známý jako jeden z prvních, ve kterém Alysa Milano prolomila hranici mezi dětskou a dospělou herečkou. Posléze sa stala sexuálním symbolem. (Terva)

Reklama

Reklama