Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Zo Zoo ušiel medved...ARNIE-Hercules zoskoči z koča a vrhne sa na medveda.. Medved po nakladačke od ARNIEHO-Herculesa nemože preglgnut tu potupu a odchádza z New Yorku.Sadá do lietadla a smer SLOVENSKO.. V 80 rokoch sa stal populárnym v relácii pre deti a mládež "Zlatá Brána". Po zrušení relácie po medvedovi ani stopy. Taký Arnie je guvernér... Co keby to bolo naopak...hm?Bol by medved guvernerom? 8))) ()

themic 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Arnieho. Tenhle film je totální blbost bez jakejchkoli kompromisů. Arnold Stang se tváří v celym filmu na pěst, nejradši bych mu jednu natáhl. Akční scény jsou vtipně zpracovaný, scénář o ničem, tak jako celý film. Prostě Schwarzeneggerův první film.. Hodnotím * hvezdičkou 10% ()

Reklama

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty svatý Jeníčku... Tak vedle tohohle je i Conan hotový Woyzeck. Vážně. Člověk by skoro řekl, že to i ten Stallone začínal líp. Pokud nechcete dostat neodolatelné nutkání srovnat celý Štýrský Hradec pro jistotu se zemí, raději si pusťte nějaký pozdější AS film. Třeba i Juniora. Co kecám, klidně i Stay Hungry... ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

No představte si bájný Olymp situovaný v Central Parku v době dopravní špičky. Představte si dokola se svlékajícího Arnolda jak mluví ještě spíš německy než anglicky. Představte si Arnolda jak se pere s bandou námořníků, mafiánů, taxikářem, vysokoškolákem a člověkem v medvědí kůži alá "Jak se budí princezny". Představte si Arnolda debutujícího ve filmovém průmyslu se vším co to obsahuje naprosto šílená mimika, gigantická hra svalů a vůbec celkově víc než hrozný amatérismus. Představte si totální amatérismus celého ansámblu, který se podílel na tomto výtvoru, kdy jsou tam tragické a nelogické střihy, jedna hudební variace stále dokola, nelogičnosti a chyby mezi scénami a sem tam nějaký ten kus štábu v záběru. K tomu takové drobné detaily jako Zeus házející roxory, kterému sekundují převážně římští(!) bohové (resp. všichni kromě titána Atlase) a dokonce se objeví i biblický Samson. To už potom ani nepřekvapí Arnieho jízda "válečným vozem" po ulicích New Yorku. Z řemeslného hlediska se jedná o naprosté neumětelství všech zúčastněných avšak přesto musím dát 4 hvězdy a to za to, že něco takového se opravdu jen tak nevidí a zároveň ta absolutně nízká úroveň je až neskutečně vtipná. Dal bych i 5 hvězd avšak bylo tam pár vyloženě zdlouhavých a nevtipných scén, obzvlášť ty kde se ostatní herci snaží vyplnit čas bez Arnolda, tudíž nakonec 4 hvězdy. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Arnoldova první filmová role byla hned ta hlavní ale v zoufale debilním filmu. Co jiného taky nakonec čekat. V roce 1970 začínající a nadějný kulturista si hned zničil image tímhle debilním filmem který se ani nedostal do kin. Až po čase a v době Arnieho větší slávy. Podobně jako Slyův Italský hřebec. Oproti němu je ale tento film , na kterém je špatné snad úplně všechno, zlatej! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Schwarzenegger vystupoval v tomto filmu pod uměleckým jménem Arnold Strong. (Stegr)
  • Ve scéně, kdy se Hercules (Arnold Schwarzenegger) prochází po Time Squere s fotoaparátem, jenom září a v jeho obličeji je patrný údiv nad newyorským kouzlem. Arnold Schwarzenegger ve své biografii "Total Recall" říká, že nic nehrál, skutečně byl jako jednadvacetiletý mladík Amerikou natolik uchvácen. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama