Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

novoten 

všechny recenze uživatele

Všechna přesvědčení, předsudky nebo přednosti, které u mě byly spojené s hranou asijskou kinematografií, dostaly před pár lety pořádnou trhlinu. V momentě, kdy před mýma očima skončilo Aienji, emoční dopad získal netušenou sílu, slzy nechtěly přestat téct a několik hodin jsem nemluvil. Některé romantiky zůstanou v duši navždy. A i když třeba tahle není bez chyby, tak právě díky nim a díky několika srdečně dokonalým scénám zůstane nesmrtelná. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob holčičího filmu. Mladá dívka potkávající milého a zábavného mladíka (chvílemi trochu trdlo neboť to mají mladé holky rády) k tomu úspěšnou matku, která i na svůj věk vypadá velmi dobře a je dostatečně emancipovaná, milá a milující natolik, že své nemocné dceři nakonec dovolí, aby jí oslovovala křestním jménem. Vzplanuti náhlé lásky, roztomilé želvičky, deštník s motivem plujících mraků. Při velké dějové předvídatelnosti mě ani závěrečný "twistík" nepřesvědčil. Průměrný kousek, který sice na emocionální strunu zdánlivě tolik netlačí, ale jeho celková rozbředlost mu vytrčení z průměru rozhodně nezaručí. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle "dílo" na mě nepůsobí ani jako film, ale jako pírko, které mě pohladilo po ruce a přeneslo do mě nějaký pocit. A přesto, že si myslím, že Jížní Korea má mnoho propracovanějších filmů, tenhle je jeden z těch, co se mě dotkl nejvíce. Všechno to ale asi ještě vstřebávám, protože mám dojem, že koncem to neskončilo. Je zbytečné hodnotit tu scénář a herecké výkony, když si myslím, že herci to nehráli a scénář byla realita. ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Vážení priatelia áno. Tak toto je romantika "par excellence", ktorá vás od začiatku pohltí, a aj napriek tomu, že viete (alebo len tušíte) ako to celé dopadne, tak na konci vás to prevalcuje s maximálnou silou a v tom najmenej očakávanom okamžiku. V záplave akčných a bezduchých filmov zo zámoria pôsobí tento smutný, emóciami nabitý, ale zároveň krásny snímok ako balzám na dušu. Veď každý má nárok poznať lásku a byť šťastný... aj keď len na krátky okamžik svojho života. 10/10 ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Budu vám vyprávět příběh o muži jménem Ki-Su. Když chodil na vysokou školu, šíleně se zamiloval do jedné dívky a každý den ji čekával před školou. Pak ale jednoho deštivého dne, když na ni Ki-Su čekal, ji srazilo při přecházení silnice auto a ona zemřela. Od té doby stává Ki-Su s vlaječkami před školou a řídí dopravu a když se rozprší, tak pláče. Kvůli tomuhle filmu jsem si zase připoměl, jak moc svoji přítelkyni miluju... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama