Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Je to zdlouhavé, klišovité, předvidatelné, nemá to potřebnou dynamiku ani milostný náboj ...ale budete si přát, aby to nikdy neskončilo:). P.S. Kim Rae-won je člověk, který se pro podobný tip filmů přímo narodil. Nejenomže jak v "...ingu" tak v "My little bride" odvádí naprosto uvolněný a přirozený výkon, ale dokáže ho ještě obzvláštnit svým osobitým živočišným charismatem, kterým oba dva filmy pozvedává až na plné hodnocení. Je strašná škoda, že romantiku v současné době vyměnil za akční krimi a už jen obrázky z jeho nejnovějšího počinu "Sunflower" napovídají, proč má tenhle film pouze průměrné hodnocení. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Eorin shinbu 어린 신부(MLB) je Korejským remakem k My Wife Is 18, MLB byl druhým nejpopulárnějším filmem v Korei roku 2004. Opravdu miloučká kouzelná romantická-komedie, která zvedne náladu a u mě patří MLB k filmům, které i po opětovném zkouknutí znovu stejně potěší a zážitek je stejně silný jako u premiéry. Korejci vymačkali z filmu opravdu co se dalo a i přes některé nedostatky - 90 %. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nějak si musím vždycky na Korejce zvykat. Ani nevím proč, ale když si zvyknu, tak se většinou bavím. Stejně tomu bylo i u "malé nevěsty". Věk hlavní hrdinky mě nejdřív zarazil, ale pak se rozjela kouzelná romantická komedie. I když konec byl hodně předvídatelný, tak situace - nezřídka doprovázené smíchem - které k němu spěly byly rozehrávány nenuceně a s lehkostí, jako kdyby je herci ani nehráli. Vzhledem k tomu, že počasí nebude stát v nejbližsích měsících za nic, tak doporučuji nějaký teplý nápoj a relaxaci u Eorin Shinbu. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

at je je hlavni zapletka tohoto filmu jakkakoliv neverohodna a scenaristicke berlicky pri scenkach v prvni polovine neverohodne, tak stejnak je to vsechno v pozadi neuveritelne pozitivniho a mileho filmu. Neni to sto procent za film ktery neni uplne dokonaly, ale sto procent za dve prijemne stravene hodiny zivota:) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama