Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je první jihokorejský film, který jsem viděl. Proč? Chtěl jsem zkusit něco jiného a americká tvorba (romantických komedií) mi začala připadat trochu stereotipní. Tento film byl určitě příjemným odreagováním, obzvlášť díky sympatickým hercům - nevím, čím to je, ale jak jde o jiné etnikum, působí na mě absolutně nevinně, naivně a o to víc přesvědčivěji, a i když jde v některých okamžicích ruku v ruce s klasickou romantickou kýčovitostí, není tak americky laciný. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

at je je hlavni zapletka tohoto filmu jakkakoliv neverohodna a scenaristicke berlicky pri scenkach v prvni polovine neverohodne, tak stejnak je to vsechno v pozadi neuveritelne pozitivniho a mileho filmu. Neni to sto procent za film ktery neni uplne dokonaly, ale sto procent za dve prijemne stravene hodiny zivota:) ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Eorin shinbu 어린 신부(MLB) je Korejským remakem k My Wife Is 18, MLB byl druhým nejpopulárnějším filmem v Korei roku 2004. Opravdu miloučká kouzelná romantická-komedie, která zvedne náladu a u mě patří MLB k filmům, které i po opětovném zkouknutí znovu stejně potěší a zážitek je stejně silný jako u premiéry. Korejci vymačkali z filmu opravdu co se dalo a i přes některé nedostatky - 90 %. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady drobných kórejských klenotov s taaakto veľkým srdiečkom. Film, ktorý budete milovať od prvého pojašeného vzplanutia nevinnej školáčky a uleteného chalana, od prvých náznakov neželanej lásky, od prvých nádherných emócií až po najsentimentálnejší, najdojímavejší a najgýčovitejší predstaviteľný záver, ktorý z americkej produkcie občas vyvoláva chabé posmešky, z kórejskej zas umocňuje nadnesený pocit predostierania detsky krásnych citov. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama