Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Další film o Riddickovi, další pecka. Akce, zabíjení a pak zase akce občas proložená nějakou tou hláškou, u které tvrdost stříká z pusy v podobě protoplazmy, tentokráte v slušivém animovaném kabátě. Škoda, že je to "jen" půldíl. Stačilo vymyslet nějakou jinou primitivní zápletku a mohlo se střílet dál. ()

aidam 

všechny recenze uživatele

Nedávám pět jenom protože to bylo tak hrozně krátké. Díky animaci jsou akční scény mnohem víc šílené (v dobrém slova smyslu) a spousta věcí, které jsou v hraném filmu trapné jsou v animáči spíše cool. Chtěl bych více dílů v tomto stylu. Tuhle 30 min pohádku už jsem viděl 2x během půl roku, super oddech. ()

Reklama

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Chytlavý spoj mezi Černočernou tmou a Kronikou temna, i když se jedná o animaci. Nic závratného od 30 minutové animačky nečekejte, Riddick (Vin Diesel) bude stále využívat své umění v zabíjení, které se vymstí psychotické umělkyni sbírající vrahy a jiné individua do své sbírky, aby si je mohla vystavit svých piedestalech (Tress MacNeille). ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Už to je nejaký ten piatok čo som naposledy videl Pitch Black, ale zdá sa mi, že všetci zúčastnení majú identický dabing ako pri hranej verzii - a to mimoriadne poteší, najmä v prípade samotného Riddicka. __ Osviežujúce spojenie medzi Čiernočiernou tmou a Kronikou temna. Konečne sa dozvedáme o prvom stretnutí nášho milovaného vraha a prefíkaného Toombsa. Nič výnimočné, kraťas dieru do sveta nespravil, ale taktiež ani nezahanbil hranú verziu, ktorá je však stále o kus lepšia. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Animace typicky americká - takže děs, dabing americký - takže bída, příběh...promiň Vine...hrůza. Úplně z jinýho kousku alternativního vesmíru Riddicka ;-) Ale když se na to člověk dívá, aniž by znal Riddicka, tak typická uhozenost kreslených obrázků, jakoby to kreslili učni. Říct o tom, že je to anime, Japonci by se obraceli v hrobech... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama