Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

Utnapishtim 

všechny recenze uživatele

Kratičký epizodní snímek, zachycujíc události mezi Černočernou tmou a Kronikou temna. Příběh je sám o sobě prostoduchý a snadno předvídatelný, osobně mi však nejvíce vadila výtvarná stránka. Kubisticky zdeformované pseudo-anime se k Riddickovi vážně moc nehodí. Na zabití půlhodiny ucházející, jinak ale není moc o co stát. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Animace typicky americká - takže děs, dabing americký - takže bída, příběh...promiň Vine...hrůza. Úplně z jinýho kousku alternativního vesmíru Riddicka ;-) Ale když se na to člověk dívá, aniž by znal Riddicka, tak typická uhozenost kreslených obrázků, jakoby to kreslili učni. Říct o tom, že je to anime, Japonci by se obraceli v hrobech... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato slušná animovaná jednohubka je určitě zajímavým příspěvkem a „doplňkem“ Riddickova příběhu. Těch třicet minut nám nabídne průměrnou podívanou, avšak s rozhodně nenudícím příběhem. Je jasné, že to bylo stvořeno hlavně pro skalní fandy holohlavého drsňáka. Nicméně snímek má dobrou atmosféru i vizuální podobu, takže určitě stojí za pozornost a navíc netrvá ani moc dlouho. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkem dobrý příběh, který je určen především těm, kteří mají rádi Riddicka a jeho svět. Příběh sem zapadá a dokresluje nějaké nejasnosti, ale nejedná se o nic zásadního, co by přinášelo něco zásadního z hlediska vypravěčského anebo vizuálního. Navíc se mi stalo, že jsem u filmu usínal, což v případě třicetiminutového kraťasu zase není až tak dobrá vizitka. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/riddick-temna-hrozba-kratky-film-2004-50.html ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle měli natočiti místo té srágořiny po Pitch Black. Vždy mě velmi zajímalo přímé pokr. a tady to je. Dosti slušný náser, který má satanžel jen půl hodiny (podobně jako jiná genialitka Hulk vs Wolverine) ale zato hudbu od Junkieho XL (na kterého se v popisku, nějak zapomělo) a geniální skladbu v koncových creditech. Vrátili se všichni přeživší herci/postavy z 1 a přitom nekompromisním nářezu překousnete i ty weird anime xichty. Tak jest. Zab je všechny...Richarde! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama