Reklama

Reklama

We Will Rock You: Queen Live In Concert

(koncert)
  • Kanada Queen Rock Montreal (více)
Trailer

Recenze (14)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem to v kvalitním DTS provedení a na reprácích jsem hlasitost hnal více doprava než směrem opačným. Což logicky vyústilo v bouchání na stěnu od sousedů. Úspěchem je, že své rozhořčení vybouchávali do rytmu. Z čehož usuzuji, že i oni by mé čtyři hvězdy schvalovali. Pět nedám, protože ty si zaslouží jen obsah a nikoli forma (vím, že to zní děsně lacině, ale tady to sedí). Atmosférou a "koukatelností" má totiž tenhle živák Queenů k albu The Game do budapešťského či londýnského nebe koncertové dokonalosti ještě pěkně vysoko (a z Montrealu ostatně i daleko). ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::: Freddie Mercury byl génius a naprosto vynikající zpěvák ! We Will Rock You je jedna z nejmelodičtějších a chytlavých písniček vůbec. Všechny jejich písničky byly pozoruhodné a moc krásné, ať už šlo o pomalé písně čí ty rychlejší. Freddie spolu s Queen byli, jsou a navždy budou jedny z největších legend na světě ! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Jsem neskutečně vděčnej, že žijeme v době, kdy je možný nás vzít přes 40 let nazpět a téměř zažít "na vlastní kůži" to, co si lidé mohli užívat ještě za žalostně krátkého života tohohle multigeneračního talentu, jakým bez pochyby Freddie Mercury byl. Užít si tenhle koncert v IMAXu byl pro mě splněnej sen, protože díky aktuálním technologiím jsem měl pocit, že je legenda stále naživu a zůstat v klidu sedět při melodiích, na kterých jsem díky tátovi vyrůstal, bylo takřka nemožný - užít si to s ním vedle v sedačce už byla jen třešnička na dortu. Jediná vada týhle myšlenky oživení Freddieho v  omezené IMAX distribuci je, že na něj nemůžu jít ještě aspoň 3x. Díky díky díky - 100%. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

V novembri 1981 koncertoval Queen v Montreali. O tri roky neskôr vznikol tento film, v roku 2007 bol obraz vyčistený a vydaný na DVD pod názvom Queen Rock Montreal. Film obsahuje 25 singlov, ktoré sa navždy zapísali do povedomia všetkých fans. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert mé kapely , která mě provází již od dětstvi. To ABCD Marta : kytarista je Brian May , Deacon je basák. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Tento koncert z Montrealu je prvý, ktorý som od Queenu videl. Som bohužiaľ z tej generácie, ktorá si Mercuryho neužila (zomrel rok po mojom narodení), čo ma mrzí. Vďaka aspoň za obdobné koncertné záznamy. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Co dodat ke Queen? Mnoho toho nebude, ale Mercury podává famózní výkon po celou dobu koncertu i za piánem a v jeho průběhu postupně odhazuje své oblečení, až nakonec zpívá pouze v trenýrkách :-) Snad jen basista John Deacon byl vždy takový nevyčnívající i oproti Brianu Mayovi a Rogeru Taylorovi, jakoby ho ta sláva moc nebrala, což potvrdil i tím, že se odmítl účastnit reunionu s Paulem Rogersem místo Mercuryho. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ať se snažím jak chci, nemohu se vzpamatovat. Freddieho úchvatné převleky a božský hlas mi nedají vydechnout, o sólu bubeníka Rogera Taylora ani nemluvě ! Malinko nevýrazný mi připadal kytarista John Richard Deacon, ale je to spíše tím, že nedostal možnost sólově se projevit. Ale vem to čert, jak rád bych to zažil na vlastní kůži, hergot!!! ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Queen byli první kapelou mého srdce a dodnes mě k nim váže zvláštní nostalgické pouto. Bez přehánění mohu říci, že jejich hudba změnila můj život. Tenhle koncertní záznam vlastním ještě na originální VHS a i po těch letech mi to pořád přijde jako zatraceně parádní rockový nářez. Největší podíl pozornosti na sebe strhává samozřejmě Freddie Mercury, který působí jako atomová bomba těsně před výbuchem, během koncertu stihne vyzkoušet stabilitu bicí soupravy i zahrát si s nadšeným publikem na ozvěnu, a dokonce i ke klavíru si sedá tak, aby mohl kdykoli okamžitě vyskočit na nohy. V množství vydané energie mu může konkurovat pouze Roger Taylor, jemuž zřejmě frenetické bušení do bubnů nestačí a potřebuje se na konci vybít ještě jinými pohybovými aktivitami. Brian May sype z rukávu jedno kytarové sólo za druhým a John Deacon to všechno jistí u basy, přičemž občas se nechá strhnout k mírnému poskakování. Čas ubíhá, ale skvělá muzika nestárne. Are you prepared to be rocked? ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám dojem, že některé písničky jsou tady v nějak mírně pozměněných aranžmá, než jaké znám, a ačkoliv musím souhlasit s uživatelem DaViD´82 v tom, že vizuelně to třeba na Wembley nemá (při několik pohledech zezadu z haly jsem si říkal, co asi ty lidi viděli, když tam nebyla jediná velkoplošná obrazovka, a taky na tom je krásně vidět, kam se koncerty od té doby po technické stránce posunuly - co by asi tak Freddie předváděl s dnešními možnostmi?), a původně jsem chtěl jít na čtyři, tak hlavně Roger mě tím svým bubenickým orgasmem přesvědčil o plném počtu:). ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie: Saul Swimmer - Skladby: 1.We Will Rock You 2.Let Me Entertain You 3.Play The Game 4.Somebody To Love 5.Killer Queen 6.I'm In Love With My Car 7.Get Down Make Love 8.Save Me 9.Now I'm Here 10.Dragon Attack 11.Love Of My Life 12.Under Pressure 13.Keep Yourself Alive 14.Drum Solo 15.Guitar Solo 16.Crazy Little Thing Called Love 17.Jailhouse Rock 18.Bohemian Rhapsody 19.Tie Your Mother Down 20.Another One Bites The Dust 21.Sheer Heart Attack 22.We Will Rock You (Reprise 23.We Are The Champions 24.God Save The Queen ()

Reklama

Reklama