Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Neoriginální a nepříliš vtipná záležitost vhodná asi tak pro čtnácti a méně leté divačky. Příběh by možná nebyl ani tak špatný, kdyby to opět celé nebylo průhledné jak sklo a kdyby už od začátku nebyla zjevná otravná pointa o tom, co je to vlastně pravá láska a jak si nikdy neuvědomujeme, co máme přímo vedle sebe. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu je peknučká Amanda Bynes, ktorá bola jedným z dvoch dôvodov prečo som tento film dopozeral, tým druhým, že v dané sobotné dopoludnie nič lepšie v televízií nebežalo. Zabiť nudu sa dá rôznym spôsobom a teda aj sledovaním tohto filmu, ktorý je maximálne jednoduchý, čo je u teenegerských romantických komédií častá črta, ale podstatný problém je nedostatok humoru, ktorý by mohol aspoň trocha zakryť ten primitívny scenár. Sledovateľné hlavne s absolútnym odstavením mozgového aparátu a v tom prípade si človek užije teplo, pláž a Amandu Bynes. ()

Reklama

Gabra 

všechny recenze uživatele

Jen málokdy nepřeji hlavní hrdince romantického filmu úspěch. A právě tady jde o jeden z případů. Nepříjemná a protivná Amanda Bynes by zasloužila pár facek. Za občasný vtip, nad kterým jsem se usmála (už nevím, zda mi to přišlo vtipné nebo trapné) dávám hvězdičku. Pro děti snad fajn oddechovka (která ale nejde příkladem!), pro dospělé shluk blbých scén. ()

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ležérní, vtipné, zamilované, dovolenkové, plážové, ztroskotané × větší smysl nehledat. Takže asi tak. Prostě sobota večer, mozek unaven, takže tento snímek naprosto vyhovuje. Navíc představitelka hlavní role je mi sympatická, nic mi v tomto filmu nevadí, pohodička pohoda. Větší smysl nemá cenu hledat, to bychom se nedohledali. ..jó, takhle si žít na pláži, to musí být pohoda.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno