foto

Lance Bass

  • nar. 4.5.1979 (39 let)
    Laurel, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monster X
2014 Apartment Troubles
Such Good People
2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2009 Rex (TV film)
2008 Tropická bouře
2007 Když si Chuck bral Larryho
2005 Prokletí
Ztroskotaná láska
2004 Seek & Hide
2001 Koho hledá Kevin?
Přesný zásah
Zoolander

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Thang (S02E01)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Hand of God (TV seriál)
Inside Voice (S01E02)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2002 Simpsonovi (TV seriál) - a.z.
Na pranýři (S13E17) - a.z.
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Nová chlapecká kapela (S12E14)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina and the Pirates (S03E15)

Dokumentární

2019 The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story
2017 Americká 90. léta (TV seriál)
Streetlight Harmonies
2002 'N Sync: PopOdyssey Live (koncert)
2001 'N Sync: The Atlantis Concert (koncert)
Michael Jackson Live (koncert)
N'Sync: The Road to Celebrity (koncert)
NSync: Bigger Than Live (koncert)
2000 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
'N Sync: Live From Madison Square Garden (koncert)
'N Sync: Making the Tour
Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
1999 'N Sync: No Strings Attached
L'Oreal Summer Music Mania (koncert)
Making the Video (TV seriál)
1998 'N Sync In Concert (koncert)

TV pořady

2017 90’s House (TV pořad)
2015 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
Trable Denise Richards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 America's Most Talented Kid (TV pořad)
2002 Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration! (TV pořad)
TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
2001 Crossover (TV pořad)
MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
2000 'N Sync: 'Ntimate Holiday Special (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
Armagedd'NSync (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1998 'N Sync TV (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2001 Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace