foto

Lance Bass

  • nar. 4.5.1979 (41 let)
    Laurel, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monster X
2014 Apartment Troubles
Such Good People
2009 Rex (TV film)
2008 Tropická bouře
2007 Když si Chuck bral Larryho
2005 Prokletí
Ztroskotaná láska
2004 Seek & Hide
2001 Koho hledá Kevin?
Přesný zásah
Zoolander

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
A Night of Delicate Frenching (S02E21)
2019 Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
Single Parents (TV seriál)
Graham Fought the Bones and the Bones Won (S02E02)
Lance Bass Space Cump (S01E22)
2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Thang (S02E01)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Osamění (S02E12)
Hand of God (TV seriál)
Inside Voice (S01E02)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Post-Posal (S03E02)
2013 Městečko Záhad (TV seriál)
Šílení kluci (S01E17)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
S&M Present (S01E09)
2002 Simpsonovi (TV seriál) - a.z.
Na pranýři (S13E17) - a.z.
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Nová chlapecká kapela (S12E14)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina and the Pirates (S03E15)

Dokumentární

2019 The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story
2017 Americká 90. léta (TV seriál)
Streetlight Harmonies
2012 Mississippi I Am
2002 'N Sync: PopOdyssey Live (koncert)
2001 'N Sync: The Atlantis Concert (koncert)
Michael Jackson Live (koncert)
N'Sync: The Road to Celebrity (koncert)
NSync: Bigger Than Live (koncert)
2000 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
'N Sync: Live From Madison Square Garden (koncert)
'N Sync: Making the Tour
Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
1999 'N Sync: No Strings Attached
L'Oreal Summer Music Mania (koncert)
Making the Video (TV seriál)
1998 'N Sync In Concert (koncert)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2001 All Star: What's Going On (hudební videoklip)
Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
Mandy Moore, BBMak, & Nsync - On the Line (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky