Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Vtipný nápad, dobrý scénář. Bohužel tady pozitiva končí. Když už to vypadá, že konečně režisér ze zajímavé zápletky vytáhne víc, přichází pouze další zklamání. Ani pár pokusů o vtip to nezachrání. Zklamáním je bohužel i Amanda Bynes, která jak se zdá, nedokáže hrát nic jiného než jen ztřeštěné puberťačky. V Královně ročníku jí to člověk uvěřil, v Co ta holka chce bych jí za to i zatleskala, tady má ode mě velký palec dolů. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Já film považuji snad skoro až za parodii na běžné komedie pro teeagery. Vždyť už od začátku je jasné, že ta roková hvězda připadá jako hvězda jen poblázněnejm holčičkám a Amanda Bynes je ukázkovým příkladem. A i té připadá nechutný, když se tam třeba potírá nějakým tím jídlem... A i ty vedlejší postavy mi připadají celkem vtipné. A díky tomu mi nevadí ani to, že pointa je jasná už od začátku. Prostě komedie. Tak proč ne? ()

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

Príšerné...nevtipné, neromantické (čo je teda na film s popisom "romantická komédia" dosť zlé), nudné, blbé....Amanda Bynes (ktorá mi tak učarovala v Hairspray) je v tomto filme doslova neznesiteľná a zbytok hereckého ambasámblu je na tom podobne....Ja sa len obdivujem, že som to vydržal dopozerať dokonca...holt, som silná nátura :) ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Nevím jistě jestli jsem to neměl po těch 20 minutách opravdu raději vypnout :o))) Co po dvaceti, po pěti !!! Byla to opravdová zoufalost v pravém slova smyslu, a myslím že se tenhle horor mohl klidně jmenovat "Návrat oživlých bárbín na ostrov Dr. Moreaua", protože všechny postavy se chovaly jako šílené, zmutované bezmozky. Když přidám jednu hvězdičku za Amandu v plavkách a zaokrouhlím nahoru, tak to nebude s odřenýma ušima ODPAD !!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama