Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

Laputa 

všechny recenze uživatele

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film mě tedy nedojal, nějak u mě nezafungovala chemie mezi hlavními představiteli... Co oceňuji jsou moc milé komické scénky, taková slušnost a ostýchavost v rodících se vztazích nám servírovaných a pěkné prolínání mezi těmi dvěma příběhy... kdy mi tedy z minulosti přišel mnohem silnější... Právě díky tomu, že se ve filmu prolínají dvě příběhové linky, se film ani moc netáhne a nenudí, ale ten konec mi přišel dost znásilněný a takový umělý... ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Romantický a svým způsobem dojemný dvoupříběh. Co se nepovede jedné generaci, splní ta druhá. Je to hodně pomalý film, ale to mu k mému podivu neubírá na kráse. Nenudila jsem se, ale ani si neodnáším kdoví jaký zážitek. Bylo to příjemné, ale tak na jedno zhlédnutí. A myslím, že druhou polovičku tím do varu nedostanete, pokud nejste oba dva vyslověně vymazlení romatikové, kteří hlavu nejraději nechávají v oblacích... I guess so. ()

zahadna 

všechny recenze uživatele

V posledných mesiacoch ma veľmi zaujala ázijská kinematografia, náhodou som objavila prvýkrát tento film a priam mi učaroval....a to nie len tento, je ich naozaj veľa a neskutočne sa mi páčia, strašne krásny, smutný, plný ozajstnej lásky a samozrejme dojímavý koniec, ja som sa od neho nevedela ešte dlho odpútať. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Razantní tah na diváckou sentimentální i emotivní stránku a to nestydatě okatým způsobem. Emocionální znásilňování diváka je přítomno skoro celou stopaž snímku. Velmi neefektivní jsou smyčky mezi prvním a druhým příběhem, působí to celé strašně okatě/prvoplánově. Naproti tomu, jsou i scény, které skutečně dojímají a hezky sednou, což mají na svědomí výborní herci a citlivá Kwakova režisérská schopnost (viz. My Sassy girl). Celkově spokojen, ale přiznám, že jsem čekal něco více, než jenom krásně zabalené cukrátko těch nejsladších chutí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama