Reklama

Reklama

Young-ju Joo je problematická lhářka, která kvůli podvodům skončí ve vězení. Díky vypočítavému a vychytralému výstupu si zcela získá porotu pro udělování podmínek a dostává novou šanci zapadnout do světa bez mříží. Sebemenší přestupek by však pro ni znamenal okamžitý návrat do věznice, kde by si musela odpykat druhou polovinu trestu. Po všech čertech vypečená kriminálnice se dozvídá, že se její setra bude vdávat, takže na svatbu předčasně pojede osudovým vlakem, kde se nešťastným nedorozuměním seznamuje z úspěšným lékárníkem Hee-chul Choinem, který je na cestě za svou přítelkyní a hodlá ji požádat o ruku rodinným prstenem. Avšak na stanici mu prsten kapesní zloděj nenápadně ukradne a před Young-ju stojí důležité rozhodnutí, jak se v téhle situaci zachovat. Zamilovaný lékárník (který je momentálně na WC) by se mohl domnívat, že jeho veledůležitý prsten ukradla právě ona. Naše hlavní hrdinka neponechá nic náhodě a po vystoupení z vlaku dohání a následně krade zpátky zlodějovi „malý kroužek důvěry". Nevědomě však nechá svojí neméně důležitou tašku ve právě rozjíždícím se vlaku. Young-ju nemá jinou možnost, než navštívit Hee-chula a vyměnit prsten za svou tašku. Nic není tak jednoduché, jak se zdá a bývalá kriminálnice se začne topit ve svých lžích, které přerostou v jedno velké nedorozumění. Podaří se Young-ju najít svou tašku a vrátit prsten? Dostane se včas na sestřinu svatbu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

tombac 

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto milého snímku bylo podporováno vydatnou konzumací soju, tak mých pět hvězdiček nelze brát vážně :-) Zamilovat se do lhářky první kategorie? To je snad ta nejsnadnější věc na světě, když má tvář a charisma Kim Ha-neul... Soju mělo mohutné účinky, tudíž jsem i u banálních komediálních situací řval smíchy a u romantických se mi po tváři koulely slzy jak hráchy :-) Objektivně vzato, Too Beautiful to Lie by si zasloužila čtyři hvězdy, ale za Kim Ha-neul, pro kterou mám mimochodem velkou slabost, papričkový festival (miluju papričky :-)) a hutnou porci pohody, rád jednu hvězdičku přidám. Však po sérii depresívních snímku mi typická jihokorejská romantická komedie přišla velmi k duhu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zápletka s záměnou osob jak vystřižená z nějaký levný americký romantiky tady funguje fakt neuvěřitelně dokonale, kdy Dong-won Kang je tak akorát ňoumovitej, že nepůsobí jako naprostej pablb a ještě je celkem sympaťák a Kim Ha-neul je opět neskutečně milá, že jí člověk prostě musí fandit, i kdyby stokrát nechtěl a to i když hraje takovou drsnější bývalou vězenkyni. Jinak samozřejmě neni si třeba něco namlouvat, skončí to tak, jak každej čeká, ale o to tady přece jde v první řadě a zbytečně to překombinovávat by neprospělo tomuhle jinak děsně pohodovýmu a zábavnýmu filmu ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Skvělá a hlavně milá komedie! První polovina čistě komediální, humor víceméně situační (jako bych sledoval dlouhý sitcom), prvoplánový, ale hodně podařený, hodně jsem se zasmál; druhá půlka je už sladší, ačkoliv ne přeslazená. Zápletka je sice trochu ohraná, ale doporučuju, zasmějete se. Někdy si ho musím pustit znovu. 85% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zápletka so zámenou osôb je jednou z najvďačnejších a diváckych najobľúbenejších príbehových peripetií. Platilo to už za čias Shakespearea a platí to aj dnes. A keď sa k tomu navyše pridá aj juhokójeský cit, hravosť a zručnosť pre žáner romantickej komédie, je veľká šanca, že ako divák nebudte sklamaní. Ja som určite nebol. I keď je pravda, že na to, aby ste si daný typ filmu zo spomínaného teritória čo najviac užili, musíte mať v sebe empatiu voči juhokórejskému ponímaniu daného žánrového konštruktu. Som rád, že medzi takých ľudí patrím a vždy si s radosťou tieto dielka vychutnám. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Typický scénář - lhářka lže, ale není špatná v hloubi duše. Nalže se někomu do baráku, tam ji všichni začnou mít rádi a i ten, který chtěl o ruku požádat jinou. Zvláštní. Začnete mít rádi člověka, který lže a rozhodně vám neusnadňuje život jen proto, že udělá pár věcí… odhodíte holku, kterou jste chtěli požádat o ruku a kterou znáte déle. No, tak jo, ok, vaše láska nebyla tak žhavá. Začátek mě vůbec nevzal, naopak dost nudil, naštěstí u středu a hlavně za ním to začalo být lepší, dokonce i něco pobavilo, hrála lepší hudba. No a konec byl jasný. Všechno se přizná, všechno se odpustí, ale slečna přesto odchází, aby… ale no tak, že spoileruju? Vždyť je to klišé film, komu není jasné, jak to skončí ve chvíli, co se ti dva potkávají ve vlaku? Slabé 3*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama