Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skôr či neskôr si tú bandu lúzrov obľúbite a každému osobitne držíte palce, aby to vyšlo. IMHO najlepšie zahral svojho uletenca Woody Harrelson - má na to talent, chlapec ;-D No a John Cleese samozrejme, ten sa pre takéto role narodil, stačí si spomenúť na Rat Race (a pripomínať ho v rámci Monty Pythonov by už hádam bolo trápne:-D). ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Takový nic na který čučíte jen abyste na něco čučeli. Typický flák do komerční televize pro diváky sledující TV jen protože sou tak zvyklí a je jim jedno co jim kdo naservíruje. Nezajímavý, nevtipný, neakční, nijaký. Jako alternativu doporučuji akvárium s rybičkama, to je alespoň svým způsobem zajímavý. ()

Reklama

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, která nestojí na žádné akci a u které se člověk vysloveně za břicho nepopadá, ale má v sobě takovej roztomilej kultivovanej humor. Chvilkama se to sice tak trochu vleče, ale za Harrelsona a Cleese to tomu odpouštím. Příjemná oddychovka která neurazí, ale málokdo se k ní asi vrátí. Slabší 3*. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Místní banka v malém městečku má tu smůlu, že se stane cílem všech tří zaměstnanců, kteří se rozhodnou zmocnit uložených cenností. Jenže ani jeden z nich netuší nic o plánech ostatních. A každý z nich má pro loupež jiné důvody ... Podobně nenápadné krimi komedie mám docela rád, protože si na nic nehrají, a mohou jen překvapit. A to se povedlo i Bláznivému sejfu (kdo probůh vymyslel takovýto název?). Nicméně mne bavilo sledovat jakým způsobem se všichni probíjí ke svému cíli - ať už to byl skvělý Woody Harrelson (se svojí kachnou), či Paulo Costanzo (se svojí depkou) a nebo Alicia Silverstone. Stejně tak potěšil i John Cleese, který si vystřihl excentrického milionáře par excellence. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie která měla našlápnuto na mnohem větší finální hodnocení - vždyť považte jenom to obsazení - Alicia je krásná a vypadá jako převtělení Meg Ryan, Woody a Paulo Costanzo vás prostě baví jen svojí přítomností a jako třešnička, John Cleese, který je se svým pitvořením jednoduše geniální... Pár úsměvných vtípků ale bohužel chabý scénář a nevýrazný střed filmu nezachrání a to i přes velmi milý konec... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama