foto

Michael Bryan French

  • nar. Lackawanna, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Madoff (TV film)
2014 Co by kdyby
2013 Frank the Bastard
Vlk z Wall Street
2009 Political Disasters
2008 Keith
Nové sčítání hlasů (TV film)
2004 Myron's Movie
2003 Bláznivej sejf
2002 Velký tlustý lhář
1999 Dill Scallion
How to Get Laid at the End of the World
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1996 Glimmer Man
1994 Independence Day
1993 Country Estates (TV film)
Darkness Before Dawn (TV film)

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Hella Duplicitous (S04E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Look Out for Number One (S06E03)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
The Tightening (S05E09)
Sing It, White Effie (S05E05)
Pissters! (S05E03)
2014 Red Band Society (TV seriál)
So Tell Me What You Want What You Really Really Want (E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proroci (S04E05)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslové ve fontáně (S05E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
Legenda (S04E10)
další epizody (6)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
Jako kouzlem (S06E19)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jiskra života (S05E18)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
2002 American Dreams (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 a.m.-9:00 a.m. (S01E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Heart (S01E08)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Less Is More (S04E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace