foto

Michael Bryan French

  • nar. Lackawanna, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Madoff (TV film)
2014 Co by kdyby
2013 Frank the Bastard
Vlk z Wall Street
2009 Political Disasters
2008 Keith
Nové sčítání hlasů (TV film)
2004 Myron's Movie
2003 Bláznivej sejf
2002 Velký tlustý lhář
1999 Dill Scallion
How to Get Laid at the End of the World
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1996 Glimmer Man
1994 Independence Day
1993 Country Estates (TV film)
Darkness Before Dawn (TV film)

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Na stopě (S07E09)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Hella Duplicitous (S04E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Každá za sebe (S06E03)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svírání (S05E09)
Zpívej, Bílá Effie (S05E05)
S*áči! (S05E03)
2014 Red Band Society (TV seriál)
So Tell Me What You Want What You Really Really Want (E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proroci (S04E05)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Kate Is Enough (E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vidět rudě (S12E14)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslové ve fontáně (S05E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rodinná záležitost (S10E01)
Bez východiska (S09E17)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
Legenda (S04E10)
další epizody (6)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
Jako kouzlem (S06E19)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Závan naděje (S02E04)
Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jiskra života (S05E18)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
2002 American Dreams (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 a.m.-9:00 a.m. (S01E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Heart (S01E08)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Šedesátka (S01E13)
Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Loupež v klenotnictví (S03E17)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Past Imperfect (S04E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Less Is More (S04E16)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky