Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

cross 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie která měla našlápnuto na mnohem větší finální hodnocení - vždyť považte jenom to obsazení - Alicia je krásná a vypadá jako převtělení Meg Ryan, Woody a Paulo Costanzo vás prostě baví jen svojí přítomností a jako třešnička, John Cleese, který je se svým pitvořením jednoduše geniální... Pár úsměvných vtípků ale bohužel chabý scénář a nevýrazný střed filmu nezachrání a to i přes velmi milý konec... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako taká blbosť, ktorá chodí občas na Filme + to celkom ujde. Je to pomerne vtipné, tvári sa to ako nezávislý nízkorozpočtový film, režisérovi sa doňho podarilo nacpať hviezdne obsadenie a vďaka jeho krátkej stopáži sa nezačnete nikdy nudiť. Bohužiaľ ani poriadne zabávať. Iba tak dostatočne na slušné hodnotenie. Keď už mám v obsadení Johna Cleesa, tak to treba poriadne využiť. Škoda. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Má tu pružný začátek a je jen škoda, že úvodní titulky nejsou lépe zpracované. Ta zajímavější část je krátká. CITÁT - A je po škytavce, mám u vás dvacku............ Příběh samotný je docela bláznivina, ale jako celek to má své kachny, Herci celkem ujdou, ale scénář jim vložil podivné situace a dialogy. Woody jednoznačně vede. Bez něj by to asi nebylo tak bláznivé. CITÁT - Já na to nemám.......... ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je spíš změtí spousty vtipných scének, které ovšem dokáží docela dobře pobavit a přitom se nejedná o zcela bezduchý a plytký humor (ačkoliv nějakou superchytrostí také nepřekypuje). A malé bezvýznamné plus za World of Greyhawk (z nostalgie k Dračímu doupěti ze základní školy). ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie, u které se nenudíte. Není to žádný zázrak, ale výborné obsazení vyrovná občasné skřípající dialogy a nevtipné, za vlasy přitažené situace. Celkový dojem to ale neruší, víceméně si spíš naopak na ty blázínky po chvíli zvyknete a vesměs všem pak hrozně fandíte. Jedná se o pohodový filmík na zabití odpoledne :-) 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama