Reklama

Reklama

Moje léto lásky

  • Velká Británie My Summer of Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh Mony a Tamsin. Setkaly se náhodou a během jednoho parného léta se spřátelily. I přesto, že jedna je pravým opakem té druhé a přes prvotní obavy z jejich rozdílných povah a zázemí, přerostl jejich vztah do vzájemné fascinace a přitažlivosti. Opojná romance dvou žen, jejich vzájemná zničující posedlost, boj za lásku a víru v ní, ve společnosti, pro kterou je to nemožné. Bezprostřední, neobyčejný a tajemný příběh ozvláštňuje půvabné herecké obsazení obou hlavních postav. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dvě holky (~20) se spřátelí o prázdninách na venkově, jedna z nich má staršího bráchu, co se vrátil z basy a dal se na Boha. Vše se točí kolem úvodního dua, resp. tria. Zápletka nijak dramatická, spíš se děj polamu vleče (není míněno nutně špatně). U podobných filmů, které se dotýkají náboženské tématiky se sám sebe ptám, jestli jeou ti pánbíčkáři takoví magoři, nebo je tak jen vykreslují ve filmech. Středí pasáž trochu nudnější, závěr ale zajímavý, nečekaný a realistický. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 6 | hudba - | humor 1 | akce 1 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Místy vtipný, místy dramatický. Se spoustou výborně natočených scén. Kouzelný, originální, skvěle natočený. Půvabně krásné hlavní představitelky, výborně zahrané, pozitivní. Padnoucí, dobře vybraná hudba. Má to charisma. Mně se to moc líbilo. | Režie: *****, Scénář: *****, Herci: *****, Hudba: ****, Výprava: *****, Kamera: ***** ()

Reklama

Gazy 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a zajímavá podívaná, nevěděl jsem co od filmu očekávat a on se mi odměnil velmi citlivým příběhem s dvěmi výbornými herečkami v hlavních rolích, především na Emily Blunt se dobře kouká. Zakončení celého snímku se trochu odpoutává od směru jakým byl veden, ale podle mě to bylo jen ku prospěchu věci. Naprosto zasloužené 4*. ()

Shamusss 

všechny recenze uživatele

Na Čsfd by to chtělo zavést půlbody. 4.5, ale přesto zaokrouhluju na 4. Opravdu festivalový film se vším všudy. Perfektní a přesvědčivé herecké výkony, silný a jednoduchý příběh se špetkou nemravnosti a kouzelné sexy scény (Will you marry me, Emily Blunt?). Taky se mi líbil závěr, i když se dal vytušit. To vše se odehrává v půvabné, ač trochu zapadlé anglické vesnici, což je prostředí, které je mému srdci blízké. Stejně jako Emily B. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že film sem si původně pustil jen kvůli Natalii Press, možná i proto jsem byl překvapen, jak skvělej film na mne vykoukl, romantickou stránku jsem tu spolknul i s navijákem... Herecký výkony a stejně tak i scénář a technický stránky - Úžasný. A závěr mě emocionálně dostal, jako dlouho nic ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Tamsin (Emily Blunt) vypráví Moně (Natalie Press) o tom, že Edith Piaf byla vdaná za boxera, kterého usmrtila propíchnutím vidličkou, ale nešla do vězení, a to proto, že ve Francii zločiny z vážně odpouštějí. Ve skutečnosti byl boxer Marcel Cerdan její životní láskou, ale nikdy se nevzali. Zemřel při letecké nehodě a Edith se z toho nikdy nevzpamatovala. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)
  • V scéne, keď Emily Blunt podíde v noci k oknu, stojí pred ním úplne nahá. Samotná herečka povedala, že keď sa potom pozrela z okna dolu, celý štáb a všetci herci na ňu pozerali. Scénu museli natáčať na niekoľkokrát. (Fabrinka)
  • Film vyhrál v roce 2005 cenu BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) za nejlepší britský film. (PogoJoe)

Reklama

Reklama