Reklama

Reklama

Metallica: St. Anger Rehearsals

(koncert)
všechny plakáty

Seznam skladeb:  01. Frantic - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
02. St. Anger - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
03. Some Kind of Monster - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
04. Dirty Window - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
05. Invisible Kid - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
06. My World - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
07. Shoot Me Again - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
08. Sweet Amber - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
09. The Unnamed Feeling - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
10. Purify - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock
11. All Within My Hands - Hetfield/Ulrich/Hammett/Rock (dydy79)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som veľkým priaznivcom rockovej muziky a californskú skupinu Metallica považujem za jednu z nespochybniteľných legiend tohto žánru. V oblasti metalu vždy boli progesívnou kapelou, ktorá posúvala tento hudobný štýl ďalej dopredu. Na každej svojej platni priniesli niečo nové. Prestne tak tomu je i pri ich dlho očakávanom titule z roku 2003 - "St.Anger". Mettalica po rokoch znova zmenila basgitaristu a natočila neuveriteľne surový, rýchly album. DVD, ktoré je prílohou špeciálneho vydania tohto albumu zachytáva pánov - Jamesa Hetfielda, Larsa Ulricha, Kirka Hammetta a Roberta Trujilloa, priamo v akcii. V ich nadštandartne vybavenej skúšobni odohrajú všetkých jedenásť songov z CD "St.Anger". V rovnakom poradí, ale s ešte väčšou energiou ako na štúdiovej nahrávke. Bonusové DVD "St.Anger Rehearsals" určite poteší všetkých ortodoxných fanúšikov tejto skvelej kapely. **** ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Hoci St. Anger ma veľmi nechytil za srdce, naživo znejú skladby úplne skvele a je vidieť že Metallica má po príchode Trujilla opäť elán a pozitívnu energiu. Snáď sa to prejaví na novom albume:) ()

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní album, na které se hned po jeho vydání strhla vlna nenávisti pro jeho absenci sól, ubíjející repetivnost, kompoziční jednoduchost a garážový zvuk. Já jej měl vždy vlastně ze stejných důvodů rád. Vidět jej naživo zahrané s takovým nadšením a mladistvým elánem dává do značné míry zapomenout na jeho, ať už právem či neprávem, mu vytýkané nedostatky. I přestože jsou všechny skladby nepřiměřeně dlouhé, zůstávají chytlavé a dynamické, což je vzhledem k míře recyklace jednotlivých riffů přinejmenším pozoruhodné. Lars mě příjemné překvapil - s jeho výkonem z Big 4 v Sofii je to, co zde předvádí, naprosto nesrovnatelné. Souhlasím s tím, že podobné projekty, by měly být realizovány častěji, třeba v rámci bonusového materiálu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný velký fanoušek Metallicy, i když její metalové balady a hlavně koncert se symfonickým orchestrem je baladou na duši každého hudby milovného fanouška. Proto jsem s napětím čekal, co se mnou udělá ten nářez, který jsem si od toho dokumentu/filmu/klipu sliboval. Pro mne se jednalo o zcela neznámé písně, ale ta úžasná syrovost, nasazení a skvělá hudba mne dostaly. Myslím, že jsem i té 'pravé' Metallice přišel na chuť! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako fanda Metallicy jsem si to nemohl nechat ujít a chybu jsem rozhodně neudělal. Mám tak trochu pocit, že ty "dokumentární" výtvory kolem Metallicy se neustále v čase zlepšují. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Bonusove dvd k albumu St.Anger a opat genialny tah METALLIKY! Azda poznate inu kapelu, ktora skusila niečo podobne? Ja určite nie. Skladby v tomto podaní su o niečo lepšie než na študiovke a najmä bicie netahajú tak velmi za uši. Super praca! ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Áno, surovosť, nasadenie, energia. Tomuto "koncertu" nie je čo vytknúť. Ľúbilo sa mi to, tak ako samotný album. ()

Reklama

Reklama