Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Šikana, buzerace, řvaní a nováčci pod vším tím tlakem se pomalu mění v pravé muže anebo odpadnou…. Ano, je to takto prosté. K tomu hlavní postavou je hrdina bez jediné vlastnosti, který se přihlásí k maríně a není moc jasné proč. V závěru film doplní několik nepříliš zručně nasnímaných boxovacích bitek. SHRNUTÍ: Chci se přihlásit k US maríně. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem ušel, ale jak film běžel, došlo mi, že to nebude válečnej kousek, nýbrž těžce propagandistickej. Očekával sem, že jako po tvrdým výcviku přijde na řadu válka, třeba iráček nebo něco podobnýho. Ale pak mi došlo, že se to celý bude odvíjet od nějakýho praštěnýho turnaje gum. Jo, jakmile to začalo bejt zatraceně předvídavý, rači sem vzal do ruky vlnu a začal dělat bambuli k čepičce pro Elišáka :o). Je to rasta čepice pro krtečka, kterej se (aspon teda doufáme) stane její "nejoblíbenější" hračkou :o). Jo, to sem toho zase napsal o tomhle filmu, jednou mě za tyhle kecy zavřou :o)) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $17,127,992Tržby Celosvetovo $17,496,992Tržby za predaj DVD v USA $28,957,236 //počet predaných kusov 1,227,838║ klasický šablonkový príbeh v ktorom moc postavy nedokážu pohnúť s emóciami /40%/ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Annapolis sa radí do kategórie "filmová jednohubka". Skrz naskrz priemerné, športové drama, ktoré v žiadnom prípade nemá ambície vyryť dieru do sveta. Ak predpokladáme, že vám vaše oči počas premietania nevypovedali službu, mali ste možnosť zhliadnuť zopár malých hviezdičiek z viac menej známych popcornov - Jordana Brewster (Rychlo a zbesilo 1), James Franco (Spiderman), Tyrese Gibson (Rychlo a zbesilo 2). Hľadáte niečo na štýl "americká oddychovka", ktorá je mimochodom nadmieru predvídateľná?..budiž.. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Nemohu a ani nechci moc kritizovat, protože skoro není co. Annapolis je z půlky boxerský film a z části také film o námořnické akademii a výcviku. Ani v jedné linii nejde Lin nijak do hloubky, takže není ani moc co zkazit. S hodnocením bych šel klidně o stupeň výš, ale konkurence v tomto žánru je obrovská. Lepších boxerských dramat bych napočítal hned několik a i co se týká námořnictva má Annapolis velkého konkurenta ve snímku Ten nejlepší. 65% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama